Vuoden 2020 urheiluteko, liikuntastipendit ja stipendit aktiivisille nuorille harrastajille – haku avoinna

Vuoden 2020 urheiluteko ja liikuntastipendit

Vuoden urheiluteko -kunniamaininnat ja -stipendit luovutetaan henkilöille, seuroille, yhdistyksille tai yhteisöille, jotka ovat vuoden aikana osoittaneet liikunnallista asennetta, tahtoa tai esimerkillistä yhteistä hyvää, josta kuntalaiset ovat päässeet osallisiksi. Teko voi olla esim. talkootyötä, valmentajana/ohjaajana toimimista tai taustavaikuttamista, joka on edistänyt merkittävästi liikunnan ja urheilun harrastamista tai sen mahdollisuuksia Pukkilassa.

Liikuntastipendit jaetaan ansioituneille nuorille, yli 12-vuotiaille urheilijoille, jotka ovat omassa lajissaan saavuttaneet menestystä vuoden 2020 aikana.

Ehdota vapaamuotoisella ilmoituksella vuoden urheilutekoa tai liikuntastipendin saajaa. Ilmoituksesta tulee käydä ilmi urheilijan laji, sarja sekä saavutus. Lähetä ehdotuksesi 4.12.2020 mennessä sähköpostitse anna.grondahl@pukkila.fi.

Vuoden 2020 stipendit aktiivisille nuorille harrastajille

Nuorisotyön stipendejä jaetaan tavoitteellisesti harrastaville nuorille ja nuorisoryhmille sekä talkootyöstä nuorten toiminnan edistämiseksi.

Ehdota vapaamuotoisella ilmoituksella stipendin saajaa. Ehdotuksesta tulee käydä ilmi nuoren harrastus, seura, kuinka pitkään on harrastanut sekä mahdolliset saavutukset. Lähetä ehdotuksesi 4.12.2020 mennessä sähköpostitse piritta.ahl@pukkila.fi.

Kunniamaininnat ja stipendit jaetaan tammi-helmikuussa 2021

Lisätietoja:
Anna Gröndahl
liikunnanohjaaja​
PUKKILAN KUNTA​
Hyvinvointikeskus Onni
Onnintie 3, 07560 Pukkila
p. 040 183 8538
anna.grondahl@pukkila.fi

TIEDOTE PDF-MUODOSSA (aukeaa erillinen välilehti)