Vuoden 2019 urheiluteko sekä liikuntastipendit haettavissa nyt

Vuoden 2019 urheiluteko ja liikuntastipendit

Vuoden urheiluteko-kunniamaininnat ja -stipendit luovutetaan henkilöille, seuroille, yhdistyksille tai yhteisöille, jotka ovat vuoden aikana osoittaneet liikunnallista asennetta, tahtoa tai esimerkillistä yhteistä hyvää, josta kuntalaiset ovat päässeet osallisiksi. Teko voi olla esim. talkootyötä, valmentajana/ohjaajana toimimista tai taustavaikuttamista, joka on edistänyt merkittävästi liikunnan ja urheilun harrastamista tai sen mahdollisuuksia Pukkilassa.

Liikuntastipendit jaetaan ansioituneille nuorille, yli 12-vuotiaille urheilijoille, jotka ovat omassa lajissaan saavuttaneet menestystä vuoden 2019 aikana.

Ehdota vapaamuotoisella ilmoituksella vuoden urheilutekoa tai liikuntastipendin saajaa. Ilmoituksesta tulee käydä ilmi urheilijan laji, sarja sekä saavutus. Lähetä ehdotuksesi 15.12.2019 mennessä sähköpostitse ida.clewer@pukkila.fi.

Vuoden 2019 stipendit aktiivisille nuorille harrastajille

Nuorisotyön stipendejä jaetaan tavoitteellisesti harrastaville nuorille ja nuorisoryhmille sekä talkootyöstä nuorten toiminnan edistämiseksi.

Ehdota vapaamuotoisella ilmoituksella stipendin saajaa. Ehdotuksesta tulee käydä ilmi nuoren harrastus, seura, kuinka pitkään on harrastanut sekä mahdolliset saavutukset. Lähetä ehdotuksesi 15.12.2019 mennessä sähköpostitse piritta.ahl@pukkila.fi.

Kunniamaininnat ja stipendit jaetaan tammi-helmikuussa 2020.

Lisätietoja:

Ida Clewer
liikunnanohjaaja

Liikuntapalvelut
PUKKILAN KUNTA
Hyvinvointikeskus Onni
Onnintie 3, 07560 Pukkila
p. 040 183 8538