Valokuitua Pukkilaan!

Pukkikuitu ry:n vapaaehtoiset kiertävät parhaillaan Kirkonkylässä, Savijoella ja Torpissa kertomassa valokuidusta. Uusia liittyjiä onkin löytynyt ilahduttavasti, ja paikoitellen jopa valtaosa naapurustosta on tehnyt ennakkovarauksen. Pukkilan kunta toivoo, että mahdollisimman moni tarttuu tilaisuuteen, jotta hankkeen toteutuminen varmistuu ja saamme valokuituverkosta mahdollisimman kattavan.

Liittymän ottaminen olisi tärkeää, jotta oma netinkäyttö Pukkilassa olisi jatkossakin sujuvaa (mm. tv-ohjelmien katselu, musiikin kuuntelu, palvelut ja ostokset). Ilman valokuitua nettiyhteydet uhkaavat ruuhkautua lähitulevaisuudessa. Jos linjat ruuhkautuvat, yhteys muuttuu hetkittäin käyttökelvottomaksi, vaikka oma netin käyttö olisi vain pienimuotoista. Valokuituliittymä tarkoittaa omaa linjaa. Se ei koskaan ruuhkaudu vaan yhteys toimii aina – niin netti kuin tv:kin.

Valokuidulla on suuri merkitys meidän kaikkien viihtyvyydelle. Toimivat nettiyhteydet ovat jatkossa entistä tärkeämpiä sekä yritystoiminnalle että monien kunnan palveluiden kannalta. Kun asukkaiden arki on mukavaa ja yritykset voivat hyvin, kunta pysyy elinvoimaisena. Kuten kunnanjohtaja Juha Myyryläinen on todennut, valokuitu on elintärkeä pukkilalaisille ja Pukkilalle.

Pukkilan kunta, Nivos Oy ja Pukkikuitu ry vastaavat mielellään mahdollisiin valokuitua koskeviin kysymyksiin. Tervetuloa mukaan yhteiseen valokuituhankkeeseen!

Syksyisin terveisin,

elinvoimapäällikkö Katri Roivainen

Puhelin 040 542 2592
Sähköposti katri.roivainen@pukkila.fi