TYÖLLISYYSKOORDINAATTORIN VAKITUINEN Toimi

TYÖLLISYYSKOORDINAATTORIN VAKITUINEN Toimi

Pukkilan kunta hakee työllisyyskoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työllisyyskoordinaattorin tehtävänä on monipuolisesti koordinoida kunnan työllistämistoimien eri prosesseja, kehittää työllisyystoimintaa ja toimia linkkinä kaikilla hallinnon alueilla työllistämiseen liittyvissä kysymyksissä. Tehtäviin kuuluu työkokeilujen ja palkkatukipaikkojen paikkakoordinointi, aktivointitoimenpiteet, osallistuminen palveluohjaukseen sekä muu ohjaus ja tuki työttömille sekä yhteistyö työllisyydenhoidon verkostojen kanssa. Työllisyyskoordinaattori kartoittaa kunnan ja yritysten tarpeet ja mahdollisuudet järjestää palkkatuella työtä. Valmistaudumme työllisyyden hoidon vastuun siirtymiseen valtiolta kunnille.

Tehtävässä menestyminen vaatii kokemusta ja tuntemusta työllisyydenhoidon sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmästä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, innostunutta ja kehittämismyönteistä otetta. Yrittäjyyden ja yrittämisen tuntemus edesauttaa tehtävän hoitamisessa. Lisäksi edellytetään asiakaspalvelutaitoja ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan hakijalle eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva tutkinto esimerkiksi  sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto (AMK) tai vastaava opistotasoinen tutkinto.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työaika on toimistotyöaika.

Tehtävään valittavalla on 6 kk:n koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.  Toimi on uusi. Tehtävän vastaanotto sopimuksen mukaan.

Hakemukset sekä CV tulee toimittaa sähköisesti osoitteeseen palvelupiste@pukkila.fi Hakuasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. Haku päättyy 22.10.2019 klo 15.00.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa kunnanjohtaja Juha Rehula 050 343 7418.

Pukkilan kunta on savuton työpaikka.