Torikahvit Onnintorilla/SPR

Päiväys ja aika
28.9.2019
09:00 - 11:00

Tapahtumapaikka
Onnintori

 

Nälkäpäivätori ja Kontti-keräys Pukkilassa

Maailmassa kuolee joka tunti 33 lasta puhtaan veden puutteen vuoksi. Sinä voit pelastaa ihmishenkiä osallistumalla Nälkäpäivään, johon lahjoitetut varat ohjataan Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Kotimaassa varoilla autetaan muun muassa tulipalon uhreja.

SPR:n Pukkilan osasto järjestää Nälkäpäivän merkeissä perjantaina 27. syyskuuta klo 15-19 lipaskeräyksen Salen edessä sekä lauantaina 28. syyskuuta klo 9-11 toritapahtuman Onnintorilla, jossa pidetään torikahvilaa ja myydään nälkäpäiväleipiä ja arpoja. Luvassa on myös musiikkia.

Toripäivän yhteydessä kerätään lasten ja miesten vaatteita sekä vapaa-ajan tarvikkeita – esimerkiksi leluja ja urheiluvälineitä – SPR:n kierrätystavaratalo Konttiin. Kontti-auto on torilla kello 10-13.

Muistattehan, että Konteissa ei ole mahdollisuutta tavaroiden korjaamiseen tai esimerkiksi vaatteiden pesemiseen. Lahjoita vain ehjää, puhdasta ja hyväkuntoista tavaraa. Likaiset ja rikkinäiset lahjoitustavarat tuovat Kontille jätekustannuksia, jotka ovat pois avustustyöstä.

Lisätietoja: Virpi Kallio/SPR:n Pukkilan osasto

 

 

Paikalliset yhdistykset, järjestöt ja harrastusporukat järjestävät torikahvitusta Onnintorilla kesälauantaisin aina syyskuun loppuun asti.

Yhdessä sovitut hinnat päätuotteille ovat kahvi 1,50 €, tee/mehu 1 €, kahvileipä (makea tai suolainen) 2 € ja arvat (joka kolmas voittaa) 1 €/kpl.

Pienyrittäjät ja vastaavat ovat tervetulleita myymään torille omia tuotteitaan ja käsitöitään veloituksetta torikahvien yhteydessä. Myös työnäytökset ja erilaisen taiteen tuominen nähtäville on tervetullutta. Oma pöytä mukaan!

Tervetuloa nauttimaan torikahveista!