Lukupiiri kirjastolla

Päiväys ja aika
3.9.2021
19:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Pukkilan kirjasto

Ellei ikäviä yllätyksiä satu, pitkällä pakollisella tauolla ollut Pukkilan lukupiiri käynnistyy perjantaina 3.9. klo 19 kirjastossa.

Edellisellä kokoontumiskerralla viime vuoden marraskuussa keskusteltiin Eeva Joenpellon tuotannosta – lähinnä romaanista Kaakerholman kaupunki – ja sovittiin, että joulukuun 4. päivänä aiheena on Tuula-Liina Variksen v. 1999 ilmestynyt teos Maan päällä paikka yksi on. Se on kuitenkin yhä käsittelemättä. Ehkä joku hyvämuistinen piiriläinen nyt syyskuun tapaamisessa on valmis esittelemään tämän monien kiittelemän kirjan? Lisäksi voisimme itse kukin kertoa koronatauon aikaisista lukuelämyksistämme, joita poikkeusoloissa saattaisi olettaa kertyneen tavallistakin enemmän.

Lukupiirin ”ydinryhmän” koko on vaihdellut kuuden ja kymmenen hengen välillä. Uudet kirjallisuuden ystävät ovat luonnollisesti aina tervetulleita, samoin ohjelmaehdotukset. Luettavan valinnassa pääpaino on ollut kaunokirjallisuudessa, mutta muutkaan genret, kuten esim. elämäkerrat, eivät ole poissuljettuja.

Tavataan kirjastossa syyskuun ensimmäisenä perjantaina klo 19!