Gregg Stafford & New Orleans Stompers -konsertti

Päiväys ja aika
22.11.2018
19:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Pukkilan kirkko

Traditionaalisen New Orleans jazzin taituri Gregg Stafford solistiksi marraskuun kuumimpiin konsertteihin

Saamme marraskuun kuumimpiin jazz konsertteihimme solistiksi yhden traditionaalisen New Orleans jazzin tunnetuimmista ja arvostetuimmista trumpetisteista ja vokalisteista, Gregg Stafford.

Gregg Stafford  esittää perinteistä musiikkia hänen kotikaupungista, New Orleansista. Gregg Stafford vieraili edellisen kerran Suomessa vuosi sitten marraskuussa 2017 ja konsertit saivat silloin aikaan ihastuneita huokauksia ja ylistäviä kommentteja loppuunmyydyissä ravintolakonserteissa.  Nyt konsertit kuullaan kirkkojen upeissa akustiikoissa ja ohjelmassa on myös gospelia. Ole nopea! Nämä liput viedään käsistä!

Gregg on hauska show-mies, joka tempaa mukaansa kuulijansa erikoisen pehmeällä mutta intensiivisellä trumpetin saundillaan ja laulutyylillään. Hänen musiikin fraseerauksensa on aivan omaa laatuaan. Se henkii alkujazzin kiihkeää tunnelmaa kaikessa viehättävyydessään. Kannattaa tulla kuuntelemaan. Et varmasti pety. Konsertti on monessa mielessä ainutlaatuinen.

Gregg Staffordin kanssa esiintyy New Orleans Stompers.  Jazzin esitaiteilijana soittaa saksofonisti Alvi Leppälä soittaen historiallisia, tyylin mukaisia jazzin alkuaikojen saksofoneja. Orkesterin kapteeni on Swingin maisteri, klarinetisti Kimmo Leppälä, ja kolmannen polven tyylitaituri on kontrabasisti Ilkka Leppälä. Yhtyeen svengistä vastaa tiukimmista tiukin komppiryhmä: banjon mestari Jukka Järvelä ja stride-pianon taitaja Robi de Godzinsky.

GREGG STAFFORD & NEW ORLEANS STOMPERS

to 22.11.2018 klo 19 Pukkilan kirkko

Gregg Stafford, laulu ja trumpetti
Kimmo Leppälä Stompers, Lohja
Kimmo Leppälä, klarinetti
Alvi Leppälä, saksofoni
Ilkka Leppälä, kontrabasso
Robi de Godzinsky, piano
Jukka Järvelä, banjo

Liput ennakkoon 10 € netticket.fi tai Hyvinvointikeskus Onnin palvelupisteestä 10€/kpl (Onnintie 3, 07560 Pukkila).

Tuntia ennen ovelta 15 €

Tapahtumassa mukana Pukkilan kunta, Pukkilan seurakunta ja Porvoonseudun musiikkiopisto.