Tapahtumat 1.12.2019

Päiväys ja aika Tapahtuma
1.12.2019
12:00 -16:00

Joulun valo -tapahtuma Koivulinnassa


Lue lisää...
Päiväys ja aika Tapahtuma
1.12.2019
14:00 -18:00

Joulukahvio Pappilassa

Kahvion tuotto menee Kirkonkylän koulun kuudennen luokan leirikoulurahastoon.


Lue lisää...
Päiväys ja aika Tapahtuma
1.12.2019
14:45 -16:30

MLL:n leffailtapäivä: LEMMIKKIEN SALAINEN ELÄMÄ 2

Tervetuloa MLL:n leffailtapäivään!

Lemmikkien salainen elämä 2 (K7)
Su 1.12.2019 klo 15
Hyvinvointikeskus Onnin Saima-salissa

Ovet avautuvat 14.45

Vapaa pääsy, ostamalla leffanaposteltavaa paikan päältä tuet toimintaamme.

 

Lemmikkien salainen elämä 2, kesto 1 h 26 min

Lemmikkien salainen elämä 2 jatkaa kesän 2016 hittianimaation tarinaa siitä, mitä lemmikit puuhaavat niiden omistajien poissaollessa.

Terrieri Maxin elämässä on meneillään melkoisia mullistuksia. Hänen emäntänsä on mennyt naimisiin ja perheeseen kuuluu nyt myös taapero Lassi. Max huolehtii Lassin turvallisuudesta niin kovasti, että hänen hermonsa ovat aivan riekaleina. Kun perhe lähtee retkelle maatilalle, kaupungin kasvatti Max ja hänen koirakaverinsa Duke tekevät ensi kertaa tuttavuutta erilaisten maaseudun ilmiöiden kanssa. Kohdattuaan koiria pilkkanaan pitäviä lehmiä, vihamielisiä kettuja ja kauhistuttavan kalkkunan Max on entistä enemmän tuskissaan. Onneksi tilan veteraanivahti Roosterilla on takataskussaan muutamia elämänviisauksia, joiden ansiosta Max onnistuu selättämään neuroosinsa ja löytämään rohkeutensa.

Samaan aikaan kotipuolessa sisukas pomeranian Gidget yrittää pelastaa Maxin lempilelun, joka on joutunut hukkaan kissojen kansoittaman asunnon uumeniin. Apua hän saa Chloe-kissalta, joka on ihastunut kissanminttuun. Suloinen mutta pähkähullu pupu Lumipallo on saanut omistajaltaan tyylikkään supersankariasun ja elättelee nyt suuruudenhulluja haaveita kaksoiselämästä kasvottomana pelastajana. Kun peloton seurakoira Daisy tulee pyytämään Lumipallon apua vaarallisessa tehtävässä, hänen on kerättävä rohkeutensa ja astuttava oikean sankarin saappaisiin. Onnistuvatko Max, Lumipallo, Gidget ja muut eläinjengin jäsenet löytämään sisältään tarpeeksi sisua kohdatakseen pahimmat pelkonsa?


Lue lisää...
Päiväys ja aika Tapahtuma
1.12.2019
16:00 -18:00

Adventtisunnuntain perhemessu

”HOOSIANNA! VALON TUOJA!” ADVENTTIMESSU KIRKOSSA

Perhemessussa sytytetään ensimmäinen adventtikynttilä, joka aloittaa joulun odotuksen. Millaiseksi Teidän joulun odotuksenne muotoutuu?

Messun jälkeen siirrymme yhdessä valokulkueena Pappilan pihalle, jossa sytytetään Pappilan kuusen jouluvalot. Oma taskulamppu, lyhty tai muu valo mukaan!

Pappilassa 6. luokkalaisten kahvila klo 14-18.


Lue lisää...

Powered by Events Manager