Tapahtumat 24.10.2019

Päiväys ja aika Tapahtuma
24.10.2019
17:00 -19:00

Tsemppiä talouteen! -tilaisuus

Tsemppiä talouteen!

Hyvinvointikeskus Onnin Saima-salissa torstaina 24.10.2019 klo 17 alkaen.

Miten otetaan talous hallintaan? Takuusäätiön aluekoordinaattori Maria Rumpunen antaa vinkkejä ja neuvontaa yksityishenkilöiden taloudenhallintaan liittyen, yhteistä keskustelua ja Takuusäätiön toiminnan esittelyä.

Voit lähettää etukäteen kysymyksiä aiheeseen liittyen: hanne.matikainen@evl.fi

Järjestäjä & lisätietoja: Pukkilan srk/Noora Kalpio


Lue lisää...
Päiväys ja aika Tapahtuma
24.10.2019
18:00 -19:45

Brexit-konsertti

FiBO 2018, kuvaaja: Juuso Westerlund.

Sopraano Meeri Pulakan monipuolinen osaaminen ulottuu barokista nykymusiikkiin, ja hän on kotonaan niin oopperalavalla kuin kamarimusiikin parissakin. Pulakka on laulanut esimerkiksi Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin, Avantin, Barocco Borealen ja Espoon barokin solistina. Oopperarooleista viimeisin oli Vitellian rooli Mozartin La Clemenza di Tito -oopperassa Wienissä. Meeri Pulakka on valmistunut erinomaisin arvosanoin sekä Sibelius-Akatemian lied- ja oratoriolinjalta (musiikin maisteri 2018) että Wienin Universität für Musik und darstellende Kunst -musiikkiyliopiston oopperaluokalta (Master of Arts 2017). Hän lauloi ensikonserttinsa Musiikkitalon Talven nuoret taiteilijat -konserttisarjassa tammikuussa 2019.

Vuonna 1989 perustettu ja tänä vuonna 30 vuotta täyttävä Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO) on ollut koko historiansa ajan monella tavalla edelläkävijä. Alun perin Kuudennen kerroksen orkesteri -nimisenä toimineella orkesterilla oli aluksi tärkeä rooli barokkiliikkeen tuomisessa Suomeen. Nykyään orkesteri tunnetaan Suomessa ja ulkomailla taidokkaista esityksistään, rohkeista ja innovatiivisista työskentelytavoistaan, luovasta ohjelmistosuunnittelustaan ja ainutlaatuisista konsepteistaan, jotka houkuttelevat erilaisia yleisöjä. Ytimessä on barokkimusiikki, mutta orkesteri tarttuu usein myös muiden aikakausien teoksiin varhaisbarokista aina varhaisromantiikkaan asti. FiBO soittaa mös barokkiorkesterille sävellettyä uutta musiikkia ja on kantaesittänyt useita tilaamiaan teoksia.

 


Lue lisää...

Powered by Events Manager