Pukkilan kunta hakee REHTORI-LUOKANOPETTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan

Pukkilan kunta hakee
REHTORI-LUOKANOPETTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan

Haemme joukkoomme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen opettajaa, jonka tehtäviin liitetään Pukkilan Kirkonkylän koulun rehtorin hallinnolliset tehtävät.

Kirkonkylän koulussa on noin 130 oppilasta, kuusi luokkaa ja kaksi pienryhmää. Koulun yhteydessä toimii myös eskari sekä aamu- ja iltapäivätoiminta.

Rehtori-luokanopettajana saat mahdollisuuden kehittää koulun toimintaa sekä vahvistaa ja monipuolistaa omaa osaamistasi.
Pienessä kunnassa työskentely edellyttää joustavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Rehtoriksi kelpoisella henkilöllä on:
-ylempi korkeakoulututkinto
-asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus (esimerkiksi luokanopettaja, erityisluokanopettaja)
-riittävä työkokemus opettajan tehtävistä
-opetushallituksen hyväksymien perusteiden mukainen opetushallinnon tutkinto, vähintään 25 opintopisteen tai vähintään 15 opintoviikon laajuiset yliopiston järjestämät opetushallinnon opinnot tai muulla tavalla hankittu riittävä opetushallinnon tuntemus.

Jos sinulta puuttuu opetushallinnon tutkinto, mutta sinulla on muulla tavoin hankittu riittävä opetushallinnon tuntemus, työnantaja tukee opetushallinnon tutkinnon suorittamista.

Tehtävän alkaessa opetusvelvollisuutta voidaan tarvittaessa huojentaa OVTES:n opetusvelvollisuutta pienemmäksi, jotta voidaan varmistaa riittävä perehtyminen ja meneillään olevien kehityshankkeiden loppuun saattaminen.

Pukkilan koulussa on hyvä henki sekä osaava ja ammattitaitoinen opettajakunta. Rehtori-luokanopettajan tehtävistä maksettava tva-palkanosa on hyvällä tasolla. Hallinnollinen työ on hyvin resursoitu ja rehtoria tukee täysiaikaisesti koulusihteeri. Pukkilan ja Myrskylän yhteinen sivistystoimenjohtaja on esihenkilösi ja tukena työssäsi.

Pienen kunnan vahvuus on yhteisö, jossa jokainen työntekijä on tärkeä ja arvokas osa työyhteisöä. Kylillä meidät tunnistaa Pukkila-paidoista, jotka työnantaja antaa lahjaksi ja merkiksi tekevien ihmisten tiimiin kuulumisesta. Kunnan tarjoamiin työsuhde-etuihin kuuluvat muun muassa e-passi ja erinomaiset liikuntamahdollisuudet. Jos tulet kauempaa, vuokra-asunnon hankinnassa voidaan auttaa.

Eduksi katsotaan
Kolmiportaisen tuen tuntemus ja halu kehittää erityisen tuen rakenteita yhteistyössä koulun henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kehitysmyönteisyys ja halu tarttua tehtävään, jossa saadaan asioita aikaiseksi.

Saatat olla kokenut osaaja, joka haluaa hypätä uuteen kehittämistehtävään ja tulla kokemaa pienen kunnan yhteisön imu ja aikaansaamisen palkitsevuus. Voit yhtä hyvin olla siinä vaiheessa uraasi, että sinulla on halua oppia lisää ja laajentaa vastuualueita sekä edetä opetusalan hallinnon tehtävissä.

Miltä kuulostaa? Olisitko sinä koululaivamme uusi kapteeni?

Lisätietoja antaa sivistystoimenjohtaja Esa Ukkola esa.ukkola@pukkila.fi,  040 769 4633.

Valinta perustuu koulutuksen, kokemuksen, haastattelun ja hakemuksen kokonaisarvioon.

Valittavalla henkilöllä on 6 kk koeaika. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset tulee jättää su 2.10.2022 klo 23 mennessä sähköpostitse hyvinvointikoordinaattorille osoitteeseen noora.laitinen@pukkila.fi. Viestikenttään merkintä ”hakemus rehtori”.

 

Tiedote Pdf-muodossa