Palveluohjausta ikäihmisille

Tarvitsetko tietoa ikäihmisen kotona asumista tukevista palveluista?

Ota yhteyttä Siiriin!

Pukkilan ja muiden Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymän alueen kuntien (Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Myrskylä, Nastola, Orimattila, Padasjoki) ikäihmisten palveluneuvonta ja -ohjaus on keskitetty yhteen paikkaan ja puhelinnumeroon. Asiakasohjausyksikkö Siiriin on koottu myös alueen yksityisten palveluntuottajien neuvonta, ohjaus ja valvonta.

Asiakasohjausyksikkö Siiriin keskitettyjen ikääntyneiden palveluiden tarkoituksena on tukea ikäihmisten kotona selviytymistä ja etsiä arjen sujumisen ratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa. Tavoitteena on löytää oikeanlaista apua oikeaan aikaan. Neuvonta on asiakkaalle maksutonta ja halutessaan voi asioida anonyymisti.

Palveluneuvojat kertovat tarjolla olevista vaihtoehdoista ja auttavat asiakasta palveluiden valinnassa. Mikäli asiakkaan tilanne vaatii laajaa palvelutarpeen selvittämistä, palveluneuvojat järjestävät tätä varten asiakasohjaajan kotikäynnin.

Löydät ikääntyneiden neuvontapalvelut Lahden Palvelutorilta Kauppakeskus Trion 2. kerroksesta, osoitteesta Aleksanterinkatu 18.

Palvelupiste on avoinna ma-ti, to-pe klo 9-15 ja ke klo 9-16.

Puhelinnumero 044 482 5050

Tervetuloa palvelutorille!