Asiointi- ja palvelukuljetusliikenne

Tiistaisin ja torstaisin klo 8.30 – 14.30 Pukkilan kunnan alueella.
Asiointikyyti Mäntsälään keskiviikkoisin, parillisilla viikoilla.

Kyytitilaukset tehdään kyytiä edeltävänä päivänä klo 17 mennessä numerosta 040 149 6770.
Asiointi- ja palvelukuljetusta liikennöi Kuljetus Högström.

Kyytiä tilaavien kannattaa huomioida, että ajoreitit suunnitellaan tilausten perusteella usean henkilön toiveiden mukaan. Tällöin kannattaa varautua joustamaan hakuajassa, noin 15 – 30 min. Kyytiä varatessa on muistettava kertoa, mikäli on sovittu aika esim. lääkärille, kampaajalle tai ryhmätoimintaan. Aikataulut suunnitellaan siten, että paikalle ehtii ajoissa.

Kyydin hinnat

Yli 65-vuotiaille pukkilalaisille Pukkilan alueella on 1 euro / suunta ja Mäntsälään 2,50 euroa / suunta. Alle 12-vuotiaat pukkilalaiset lapset pääsevät samaan hintaan. Muille kyyti maksaa Pukkilan alueella linja-autoliikenteen taksojen verran.

Asiointi- ja palvelukuljetus on tarkoitettu ensisijaisesti yli 65-vuotiaille pukkilalaisille, mutta sitä ovat tervetulleita käyttämään muutkin asiointikyydin tarpeessa olevat kuntalaiset.

HUOM! Yli 65-vuotiaat saavat kuskilta maksuttomasti maskin käyttöön kuljetuksen ja asioinnin ajaksi. Poikkeusolojen vuoksi tarjoamme mahdollisuuden asioida kaupassa riskiryhmien aukioloaikaan klo 7 – 8, ilmoita tämä tilausta tehdessäsi. Muutokset ovat mahdollisia.