Asiointi- ja palvelukuljetusliikenne

Tiistaisin ja torstaisin klo 8.30-14.30 Pukkilan alueella
Asiointikyyti Mäntsälään keskiviikkoisin parillisilla viikoilla
Huom! Uutena kokeiluna asiointikyyti Orimattilaan pe 21.1., 18.2. ja 18.3.

Kyytitilaukset tehdään viimeistään kyytiä edeltävänä päivänä klo 17 mennessä numerosta 040 149 6770. Asiointi- ja palvelukuljetusta liikennöi Kuljetus Högström.

Kyytiä tilaavien kannattaa huomioida, että ajoreitit suunnitellaan tilausten perusteella usean henkilön toiveiden mukaan. Tällöin kannattaa varautua joustamaan hakuajassa n. 15 – 30 min. Kyytiä varatessa on muistettava kertoa, mikäli on sovittu aika esim. lääkärille, kampaajalle tai ryhmätoimintaan. Aikataulut suunnitellaan siten, että paikalle ehtii ajoissa.

KYYDIN HINNAT 

Yli 65-vuotiaille pukkilalaisille hinta Pukkilan alueella on 1 euro / suunta ja Mäntsälään ja Orimattilaan 2,50 euroa / suunta. Alle 12-vuotiaat pukkilalaiset lapset pääsevät samaan hintaan. Muille kyyti maksaa Pukkilan alueella linja-autoliikenteen taksojen verran.

Asiointi- ja palvelukuljetus on tarkoitettu ensisijaisesti yli 65-vuotiaille pukkilalaisille, mutta sitä ovat tervetulleita käyttämään muutkin asiointikyydin tarpeessa olevat kuntalaiset.

HUOM! Taksissa tulee käyttää maskia, ellei siihen ole terveydellistä estettä. Yli 65-vuotiaat saavat kuskilta maksuttomasti maskin käyttöön kuljetuksen ja asioinnin ajaksi. Toiminnan turvallisuuden varmistamiseksi asiointitaksia ei saa käyttää, jos on lieviäkin flunssan oireita, joita ovat mm. yskä, nuha, kuume, päänsärky ja vatsaoireet. Muutokset toimintaan ovat mahdollisia.