Asiointi- ja palvelukuljetusliikenne

Tiistaisin ja torstaisin klo 8.30 – 14.30 Pukkilan kunnan alueella.
Asiointikyyti Mäntsälään keskiviikkoisin, parillisilla viikoilla.

Kyytitilaukset tehdään kyytiä edeltävänä päivänä klo 17 mennessä numerosta 040 149 6770.
Asiointi- ja palvelukuljetusta liikennöi Kuljetus Högström.

Kyytiä tilaavien kannattaa huomioida, että ajoreitit suunnitellaan tilausten perusteella usean henkilön toiveiden mukaan. Tällöin kannattaa varautua joustamaan hakuajassa, noin 15 – 30 min. Kyytiä varatessa on muistettava kertoa, mikäli on sovittu aika esim. lääkärille, kampaajalle tai ryhmätoimintaan. Aikataulut suunnitellaan siten, että paikalle ehtii ajoissa.

Kyydin hinnat

Yli 65-vuotiaille pukkilalaisille Pukkilan alueella on 1 euro / suunta ja Mäntsälään 2,50 euroa / suunta. Alle 12-vuotiaat pukkilalaiset lapset pääsevät samaan hintaan. Muille kyyti maksaa Pukkilan alueella linja-autoliikenteen taksojen verran.

Asiointi- ja palvelukuljetus on tarkoitettu ensisijaisesti yli 65-vuotiaille pukkilalaisille, mutta sitä ovat tervetulleita käyttämään muutkin asiointikyydin tarpeessa olevat kuntalaiset.

HUOM! Yli 65-vuotiaat saavat kuskilta maksuttomasti maskin käyttöön kuljetuksen ja asioinnin ajaksi. Toiminnan turvallisuuden varmistamiseksi asiointitaksia ei saa käyttää, jos on lieviäkin flunssan oireita, joita ovat mm. yskä, nuha, kuume, päänsärky ja vatsaoireet. Muutokset toimintaan ovat mahdollisia.