ONNIN KERHO

ONNIN KERHO
tiistaisin ja torstaisin
Pukkilan kunnan senioripalvelut järjestää Onnin kerho -toimintapäiviä senioreille tiistaisin ja torstaisin klo 11–13.30 Hyvinvointikeskus Onnissa. Toimintapäivä sisältää mukavaa yhteistä tekemistä, mm. pelaamista, jumppaamista, visailua, ulkoilua, sekä Onnin avoimeen toimintaan yhdessä osallistumista. Onnin kerhossa syödään yhdessä lounas ja juodaan kahvit. Päivän aikana on mahdollista hoitaa myös kauppa-, apteekki- ja pankkiasiointeja.

Kerhoon on mahdollista saada yhteiskuljetus. Ryhmään osallistuminen ja kuljetukset ovat maksuttomia.  Lounaan hinta on 7,5 €/kerta ja se laskutetaan osallistujilta kuukausittain.

Toimintapäivään tulee varautua mukavin sisävaattein sekä ottaa mukaan säänmukaiset lämpimät ulkovaatteet ulkoilua varten. Myös tarvittava apuväline ja päivän aikana mahdollisesti tarvittavat lääkkeet tulee ottaa mukaan. Rahaa tarvitsee, mikäli aikoo asioida kaupassa päivän aikana.

Omaishoidettaville on mahdollisuus n. tunnin pidempään päivään. Tämä ei edellytä virallista omaishoitajuutta. Asiasta sovitaan etukäteen ohjaajan kanssa.

Huolehdimme Onnin toiminnassa turvallisuudesta ja toimimme voimassa olevien rajoitusten mukaisesti. Ohjaajalta saa halutessaan kasvomaskin käyttöön ryhmätoiminnan ajaksi.

Ryhmään ilmoittaudutaan etukäteen ohjaajalle.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset puh. 040 770 7054 / senioritoiminnanohjaaja