Onni-päivä

ONNI-päivä tiistaisin ja torstaisin

Pukkilan kunnan senioripalvelut järjestää ONNI -toimintapäivän tiistaisin ja torstaisin klo 11 – 13.30 Hyvinvointikeskus Onnissa. Ryhmään ilmoittaudutaan etukäteen ja ryhmään osallistumisesta sovitaan jokaisen ryhmäläisen kanssa erikseen.

Ryhmään osallistuminen ja kuljetukset ovat maksuttomia. Lounaan hinta on 7 €/kerta ja se laskutetaan päivän osallistujilta kuukausittain.

Toimintapäivään tulee varautua mukavin sisävaattein sekä ottaa mukaan säänmukaiset lämpimät ulkovaatteet ulkoilua varten. Myös tarvittava apuväline ja päivän aikana mahdollisesti tarvittavat lääkkeet tulee ottaa mukaan. Rahaa tarvitsee, mikäli aikoo asioida kaupassa päivän aikana.

Huomioimme toiminnassa yleiset hygienia- ja turvaväliohjeistukset sekä seuraamme tarkasti uusimpia ohjeistuksia toimiaksemme niiden edellyttämällä tavalla. Ohjaajalta saa halutessaan kasvomaskin käyttöön ryhmätoiminnan ajaksi.

Omaishoidettaville on mahdollisuus n. tunnin pidempään päivään tilanteen mukaisesti. Tämä ei edellytä virallista omaishoitajuutta. Asiasta on sovittava etukäteen ohjaajan kanssa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset p. 040 770 7054/senioritoiminnanohjaaja

Päivän ohjelmaan sisältyy

  • aamupäivällä mahdollisuus asiointiin ja lounas
  • iltapäivällä ohjattua toimintaa: ulkoilua, tuolijumppaa, pelaamista, osallistuminen Onnin avoimeen ohjelmaan tai omaa ohjelmaa