Vanhempainyhdistys

TERVETULOA MUKAAN VANHEMPAINYHDISTYSTOIMINTAAN!

 

Vanhempainyhdistyksen tavoitteena on toimia positiivisen yhteistyön lisääjänä koulun ja vanhempien välillä sekä vanhempien kesken. Vanhempainyhdistyksen järjestämä toiminta on tarkoitettu kaikille Kirkonkylän koulun oppilaiden (myös eskarilaisten) vanhemmille.

Olemme rekisteröitynyt yhdistys, Pukkilan Kirkonkylän koulun vanhempainyhdistys ry, ja toimikautemme on lukuvuoden mittainen (1.8.-31.7). Vuosikokous pidetään aina syyskuussa, jolloin valitaan kuluvan kauden johtokunta, siihen asti toiminnassa on edellisen kauden johtokunta.

Olemme toimineet aktiivisesti nyt muutaman vuoden. Yhdessä koulun väen kanssa olemme järjestäneet monenlaista toimintaa, mm. lemmikkieläinpäiviä, 112-päivän, jonka aikana oppilaat saivat opetusta ensiapu-, paloturvallisuus- ja yleisissä turvallisuusasioissa, liikuntapajan koulun harrastetapahtumaan, vierailevia kouluttajia (mm. verkkoasiat), teatteriesityksiä ja tyttöjen & äitien yhteisiä iltoja (toteutettiin yhdessä MLL:n kanssa). Keväisin jaamme tsempparistipendejä ja vuoden aikana pidämme kahvioita monissa eri tilaisuuksissa. Kustannamme myös kaikille oppilaille ksylitolipastillit. Syksyllä 2016 urakoimme kiipeilyseinän koulun pihalle.

Olemme ahkerassa vuorovaikutuksessa koulun henkilökunnan kanssa pohtimassa koulutyön arkeen liittyviä asioita.

Tiedotamme toiminnastamme pääasiassa Wilman kautta.

Vanhempainyhdistyksen jäsenistö koostuu koulumme oppilaiden vanhemmista. Jäsenmaksua ei kerätä, mutta toimintaa on mahdollista tukea vapaavalintaisella summalla, tilimme Pukkilan Osuuspankki FI29 5361 0040 0092 60, viestiksi ”Kannatusmaksu”.

Ota reilusti yhteyttä, jos sinulla on ideoita, kysymyksiä, palautetta tai jotakin muuta asiaa, jossa voimme olla avuksi tai jossa haluat olla mukana! Mitä enemmän meitä toiminnassa mukana olevia vanhempia on, sitä enemmän saamme aikaan! Tekemistä löytyy jokaiselle sopivana annoksena aina johtokunnan jäsenyydestä kertaluonteiseen makkaranpaistajan pestiin!

Yhteyshenkilö Markku Pirnes (pj) 050 458 3659

Tule rohkeasti mukaan tapahtumiimme ja toimintaamme, olet lämpimästi tervetullut tutustumaan, toimimaan ja vaikuttamaan!