Liikuntasalit

KIRKONKYLÄN KOULUN LIIKUNTASALI 
Veteraanitie 3


Kirkonkylän koululla on monipuolisia mahdollisuuksia tarjoava liikuntasali, joka sopii niin urheiluun kuin muihinkin tilaisuuksiin. Liikuntasalissa järjestetään liikuntapalveluiden, Mäntsälän Kansalaisopiston ja paikallisten järjestöjen tarjoamaa toimintaa. Myös yksityisillä henkilöillä on mahdollisuus varata oma vuoronsa salista.

Liikuntapalvelut mahdollistavat erityisen liikunnallisen tuen tarpeessa oleville lapsiperheille yhteisen maksuttoman salivuoron. Vuoroa haetaan hakea sähköpostitse liikunnanohjaajalta, haun yhteydessä määritellään vuoron ajankohta. Hakemuksessa on esitettävä perusteet maksuttoman salivuoron tarpeellisuudesta.

Huom! Salivuoroja voidaan joutua perumaan mahdollisten tapahtumien vuoksi. Peruutuksista ilmoitetaan etukäteen.

LIIKUNTASALIN KÄYTTÖOHJEET JA SÄÄNNÖT

Käyttäjillä on päävastuu yleisestä järjestyksestä ja siisteydestä vuorojensa aikana. Salivuorot on tarkoitettu vain liikuntatoimintaa varten. Jos salia, lattiaa tai kalustoa rikotaan, niiden korjaamisesta tai uusimisesta peritään maksu.

Kukin ryhmä huolehtii omista ensiaputarvikkeista.

Ulko-ovi pidetään lukittuna koko ajan. Ylimääräisiä henkilöitä ei saa laskea tiloihin. Pukkilan kunta ei vastaa pukuhuoneisiin ja yleisiin tiloihin jätetyistä tavaroista.

Liikunnanohjaaja voi peruuttaa salivuoron erityisistä syistä, tällöin maksua ei peritä.

Välineet: 
Käyttövuoroon sisältyy salibandymaalien, sulkapallo-, lentopallo- ja tennisverkkojen sekä muun irtovälineistön käyttö. Muut välineet (mailat, pallot yms.) on käyttäjän tuotava itse. Lainatut tavarat on palautettava niille varatuille paikoille. Huomioi, että varaston keskitilan on oltava vapaana tavaroista, se on hätäpoistumistie.

Jalkineet:
Salissa on käytettävä vain sisäliikuntaan tarkoitettuja vaaleapohjaisia tossuja, joista ei tule jälkiä lattiaan. Ulkojalkineet jätetään naulakkoon.

Huolto ja hälytykset:
Ilta- ja viikonloppupäivystys, p. 040 760 7793. Koulun hälytykset menevät päälle automaattisesti käyttövuorojen päätyttyä.

Avaimet: 
Liikuntasalin ovissa on sähkölukot, joiden avulla pystytään valvomaan tilan käyttöä. Jokainen käyttäjä saa kulkuluvan omalle vuorolleen.  Avaimet luovutetaan Onnin palvelupisteestä (Onnintie 3) käyttövuoron myöntämisen jälkeen. Avainpantti on 10 €. Mikäli avain katoaa, on siitä ilmoitettava välittömästi liikuntapalveluihin,  p. 040 183 8538 tai osoitteeseen palvelupiste@pukkila.fi.

Käyttäjät ovat velvollisia ilmoittamaan puutteista ja rikkeistä liikuntapalveluille, p. 040 183 8538 tai palvelupiste@pukkila.fi

MUUTA TIETOA

  • Liikuntasalin mitat 30 m x 14 m.
  • Lattia solukumi-muoviseosmattoa, johon on maalattu rajat kori-, lento-, ja sulkapallolle sekä tennikselle ja salibandylle (mihin löytyy myös kaukalo).
  • 360 henkilöä vetävä koneistettu teleskooppikatsomo, joka säilytysasennossaan vie tilaa parisen metriä, leveys on tilan leveys eli 14 m. Avattuna voidaan ajaa liikuntahallin puoleenväliin, valmistaja Kerko sport.
  • Näyttämö on paljenäyttämö, se ajetaan koneellisesti esille syvennyksestään, valmistaja Kerko sport.

Salissa on tulostaulu ja sekuntilaitteet suurimmalle osalle sisällä tapahtuvista lajeista.

Kirkonkylän koulun liikuntasalivuorot alla olevassa lukujärjestyksessä:


Päiväkoti VEKARA
Veteraanitie 6

Päiväkoti Vekarassa toteutetaan pikkulasten liikuntakerho Tarzanit ja Janet.

Nuorisoseurantalo TOIMELA
Veteraanitie 9

Toimelassa voi pelata mm. pingistä ja sählyä. Toimelan sali on sopiva esim. erilaisille jumpparyhmille. Lisätiedot Piritta Ahl, p. 040 769 5280

Torpin RIENTOLA
Mäntsäläntie 551

Torpin Rientolan liikuntasali soveltuu mm. lento- ja koripalloon sekä salibandyyn.
Hinta 10 e/tunti
Vapaita vuoroja voi kysellä
torpin.riento@gmail.com tai 0407421999/ Minna

Lisätiedot Mika Kerttula, p.040 522 2395

Kanteleen SEURANTALO
Nuuttipolku

Kanteleen seurantalolla voi harrastaa mm. sählyä ja pingistä.
Lisätiedot Helka Laaksonen, p. 050 549 7965