Kuntosalit

Pukkilan kunnalla on kolme kuntosalia. Kuntosalien avaimet voi noutaa kunnantoimiston palvelupisteestä (Hallitustie 2, käynti yläpihalta). Avaimista peritään pantti.

Kirkonkylän koulun kuntosalia ja paloaseman punttisalia voi käyttää samaa maksua vastaan vapaasti ympäri vuoden. Hyvinvointikeskus Onnin kuntosalilla voi käydä kuudella kuntosalivuorolla sekä avoimilla vuoroilla vuosimaksua vastaan. Salimaksua peritään niin kauan, kunnes avain palautetaan.

Pukkilan kunnan kuntosaleille on 14 vuoden ikäraja. Kuntoilu tapahtuu aina omalla vastuulla.

KIRKONKYLÄN KOULUN KUNTOSALI Veteraanitie 3 Koulun kuntosali on intiimi, mutta monipuolinen sali. Lämmittelyt salilla onnistuu soutulaitteella, hyppynarulla tai vaikka keppijumpaten. Salin varustukseen kuuluu käsipainoja, kahvakuulia, jättipallo, ristikkäistalja, lähentäjä-/loitontajalaite, rinta-, selkä- ja vatsapenkki sekä vatsalihasten rutistus- ja kiertolaitteet. Tällä kuntosalilla ei ole tankoja eikä levypainoja.

PALOASEMAN PUNTTISALI Veteraanitie 11 Paloaseman punttisali on askeettinen ”rautaluola”. Punttiksella on paljon irtopainoja, kahvakuulia, tankoja ja levypainoja. Lisäksi sieltä löytyy mm. ristikkäistalja, ylätalja, selkä- ja vatsapenkit, pohjepenkki ja jalkaprässi, dippi, leuanvetotanko ja ojentaja-/koukistajalaite. Punttisalin siivousajat ovat tiistaisin klo 9-10 ja torstaisin klo 9-10.30. Annathan siistijöille tällöin työrauhan.

HYVINVOINTIKESKUS ONNIN KUNTOSALI Onnintie 3 Onnin kuntosalin laitteet ovat helppokäyttöisiä paineilmalaitteita. Salilla on monipuoliset lämmittelylaitteet (juoksumatto, soutulaite ja kaksi kuntopyörää) sekä kuntoiluun vatsarutistuslaite, ristikkäistalja, selkäpenkki, lonkan loitontaja/lähentäjä, polven ojentaja/koukistaja ja jalkaprässi. Hyvinvointikeskus Onnin kuntosalissa toimii neljä ohjattua sekä kaksi omatoimista ryhmää yli 65-vuotiaille pukkilalaisille. Lisäksi kuntosalilla on avoimia vuoroja kaikille 1€ kertamaksua vastaan (yli 65-vuotiaat pukkilalaiset ilmaiseksi). Kuntosalille on mahdollista hankkia myös kulkulätkä, kuntosalivuorot ilmoitettu lukujärjestyksessä.
Esittelyvideo Hyvinvointikeskus Onnin kuntosalista (YouTube)