Kuntosalit

Pukkilan kunnalla on kolme kuntosalia.

Kuntosalien avaimet voi noutaa Onnin palvelupisteestä (Onnintie 3). Avaimista peritään pantti. Salimaksua peritään niin kauan, kunnes avain palautetaan.

Kirkonkylän koulun kuntosalia ja paloaseman punttisalia voi käyttää samaa vuosimaksua vastaan vapaasti ympäri vuoden.

Hyvinvointikeskus Onnin kuntosalilla voi käydä arkisin ma-pe klo 6.30 – 9.00 sekä 17.00 – 21.00, viikonloppuisin 6.30 – 21.00. Onnin salilla voi käydä joko vuosimaksulla tai avoimien uintien yhteydessä kertamaksulla.

Pukkilan kunnan kuntosaleille on 14 vuoden ikäraja. Kuntoilu tapahtuu aina omalla vastuulla.

KIRKONKYLÄN KOULUN KUNTOSALI
Veteraanitie 3

Koulun kuntosali on suljettuna maanantaista perjantaihin klo 8-14.30 koulutyön vuoksi. Tilanne tarkastellaan uudestaan 7.12.2021.

Koulun kuntosali on intiimi, mutta monipuolinen sali. Lämmittelyt salilla onnistuu soutulaitteella, hyppynarulla tai vaikka keppijumpaten. Salin varustukseen kuuluu käsipainoja, kahvakuulia, jättipallo, ristikkäistalja, lähentäjä-/loitontajalaite, rinta-, selkä- ja vatsapenkki sekä vatsalihasten rutistus- ja kiertolaitteet. Tällä kuntosalilla ei ole tankoja eikä levypainoja.

PALOASEMAN PUNTTISALI
Veteraanitie 11

Paloaseman punttisali on askeettinen ”rautaluola”. Punttiksella on paljon irtopainoja, kahvakuulia, tankoja ja levypainoja. Lisäksi sieltä löytyy mm. ristikkäistalja, ylätalja, selkä- ja vatsapenkit, pohjepenkki ja jalkaprässi, dippi, leuanvetotanko ja ojentaja-/koukistajalaite.

HYVINVOINTIKESKUS ONNIN KUNTOSALI
Onnintie 3

Onnin kuntosalin laitteet ovat helppokäyttöisiä paineilmalaitteita. Salilla on monipuoliset lämmittelylaitteet (juoksumatto, soutulaite ja kaksi kuntopyörää) sekä kuntoiluun vatsarutistuslaite, ristikkäistalja, selkäpenkki, lonkan loitontaja/lähentäjä, polven ojentaja/koukistaja ja jalkaprässi.

Hyvinvointikeskus Onnin kuntosalissa toimii neljä ohjattua sekä kolme omatoimista ryhmää yli 65-vuotiaille pukkilalaisille. Lisäksi kuntosalilla on avoimia vuoroja kaikille 1€ kertamaksua vastaan (yli 65-vuotiaat pukkilalaiset ilmaiseksi). Kuntosalille on mahdollista hankkia myös kulkulätkä. Kuntosalivuorot on ilmoitettu lukujärjestyksessä:

Huom! Syyskaudella 2021 Hyvinvointikeskus Onnin kuntosali on pois käytöstä tiistaisin klo 18.00 – 19.30 ajalla 7.9., 14.9., 21.9., 28.9., 5.10. ja 12.10.2021.