Liikunta

Ajankohtaista liikuntapalveluissa!


KESÄ 2021, tutustu alla olevasta linkistä tarjontaan:
Toimintaa kesälomalle lapsille ja nuorilleKokoontumisrajoitukset voimassa 15.8.2021 saakka:

  • Hyvinvointikeskus Onnin uima-allas käytössä Päijät-Soten fysioterapian sekä senioripalveluiden asiakkaille, jotka terveydentilansa puolesta tarvitsevat palvelua. Vain ajanvarauksella.
  • Hyvinvointikeskus Onnin kuntosali avattu 2.6.2021. Arkipäivisin ma-pe klo 8-15 kuntosali on senioreiden käytössä. Kuntosalilla sallittu henkilömäärä on kuusi (6) henkilöä kerrallaan. Muistakaa noudattaa hygieniaohjeistuksia. Mikäli kulkulätkäsi ei toimi niin ilmoittakaa asiasta liikunnanohjaajalle, yhteystiedot: Ida Clewer p. 040 183 8538
  • paloaseman kuntosali avoinna. Kuntosalilla tehdään viikkosiivoukset tiistaisin klo 7.00-8.30 ja torstaisin klo 9.00-10.30 välillä. Viikkosiivouksien aikana kuntosali ei ole käytettävissä. Kuntosalilla sallittu henkilömäärä on kuusi (6) henkilöä kerrallaan. Muista noudattaa hygianiaohjeita ja vain terveenä salille!
  • Kirkonkylän koulun liikunta- ja kuntosali suljettuina
  • päiväkoti Vekaran liikuntasali suljettu 
  • sisätiloissa: aikuisten harrastusryhmien toiminta keskeytetty. Kokoontumisrajoitus ei koske alle 12-vuotiaiden harrastustoimintaa, joka jatkuu turvaetäisyydet ja hygieniakäytännöt huomioiden. Mihinkään liikuntapaikkaan ei saa tulla oireisena.
  • ulkotiloissa: aikuisten ryhmäliikuntaharrastukset ulkotiloissa on sallittu. Alle 20-vuotiaiden ryhmäliikunta sallitaan ulkona. Turvallisuusohjeita ja etäisyyksiä pitää edelleen noudattaa kaikilla liikuntapaikoilla. Vuonna 2008 ja sen jälkeen syntyneiden lasten ohjattu harrastustoiminta voi jatkua ilman rajoituksia.

Lasten liikuntakerhot (alle 12-vuotiaat):

Tarzanit & Janet -kerho keskiviikkoisin klo 17.15-18.00 Toimelassa
Liikuntakerho
eskari – 6.lk torstaisin klo 16.30-17.30 ToimelassaLiikuntapalvelujen tavoitteena on kuntalaisten hyvinvoinnin edistäminen liikunnan avulla. Liikuntapalvelut luo edellytykset kuntalaisten liikunnalle järjestämällä ohjattua liikuntaa sekä huolehtimalla liikunta- ja ulkoilupaikoista. Pukkilassa on monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä sisä- että ulkoliikuntaan, mm. kolme kuntosalia, allasosasto Onnissa ja Pikkumetsän monitoimikenttä.

Onnin allastilat
Liikuntasalit
Kuntosalit
Ulkoliikuntapaikat
Järjestöjen toiminta
Hinnasto

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on yksilöön kohdistuvaa terveyden edistämistä ja se on tarkoitettu kaikenikäisille, erityisesti terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta riittämättömästi liikkuville kuntalaisille. Liikuntaneuvonnan tavoitteena on, että asiakas motivoituu liikkumaan itselle mieluisalla tavalla, omaa terveyttään ja hyvinvointiaan edistäen.

Liikuntaneuvonnassa keskustellaan liikunnan merkityksestä ja mieltymyksistä sekä asiakkaan vahvuuksista ja liikkumismahdollisuuksista. Tehdään yhdessä liikkumissuunnitelma, johon asetetaan realistiset tavoitteet. Seurataan edistymistä yhteisissä tapaamisissa. Liikuntaneuvonta on maksutonta.

Varaa oma aikasi!