Liikunta

Ajankohtaista liikuntapalveluissa!

Avaa tästä lasten ja nuorten kesälomatoimintaa kesällä 2022 tiedotteeseen!

Lasten uimakoulut kesä 2022!
Uimakoulu on tarkoitettu 2016 syntyneille ja sitä vanhemmille.
Järjestetään 6.-17.6. Orimattilan uimahallissa sekä Onnin altaalla.
Ilmoittautuminen uimakouluun alkaa ma 16.5. klo 9, palvelupisteeseen palvelupiste@pukkila.fi
Etukäteen tulleita ilmoittautumisia ei oteta vastaan.
Avaa tästä uimakoulutiedote.
Pukkilan kunnan nuoriso- ja liikuntapalvelut sekä paikalliset toimijat järjestävät kesän aikana liikuntaa, leirejä ja tapahtumia lapsille ja nuorille. 

Liikuntapalvelujen tavoitteena on kuntalaisten hyvinvoinnin edistäminen liikunnan avulla. Liikuntapalvelut luo edellytykset kuntalaisten liikunnalle järjestämällä ohjattua liikuntaa sekä huolehtimalla liikunta- ja ulkoilupaikoista. Pukkilassa on monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä sisä- että ulkoliikuntaan, mm. kolme kuntosalia, allasosasto Onnissa ja Pikkumetsän monitoimikenttä.

Onnin allastilat Liikuntasalit Kuntosalit Ulkoliikuntapaikat Järjestöjen toiminta Hinnasto

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on yksilöön kohdistuvaa terveyden edistämistä ja se on tarkoitettu kaikenikäisille, erityisesti terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta riittämättömästi liikkuville kuntalaisille. Liikuntaneuvonnan tavoitteena on, että asiakas motivoituu liikkumaan itselle mieluisalla tavalla, omaa terveyttään ja hyvinvointiaan edistäen.

Liikuntaneuvonnassa keskustellaan liikunnan merkityksestä ja mieltymyksistä sekä asiakkaan vahvuuksista ja liikkumismahdollisuuksista. Tehdään yhdessä liikkumissuunnitelma, johon asetetaan realistiset tavoitteet. Seurataan edistymistä yhteisissä tapaamisissa. Liikuntaneuvonta on maksutonta.

Varaa oma aikasi Idalta!