Liikunta

Ajankohtaista liikuntapalveluissa!

Kirkonkylän koulun liikunta- ja kuntosali sekä päiväkoti Vekaran liikuntasali ovat kiinni 30.9.2020 saakkaPalo-aseman sekä Hyvinvointikeskus Onnin kuntosalit ovat avoinna. Osa harrastetoiminnoista toteutetaan korvaavissa tiloissa ja osa ryhmistä aloittaa toiminnan myöhemmin, järjestäjät informoivat näistä tarkemmin lisää. Lasten ja nuorten liikuntaryhmät toteutetaan seuraavasti viikosta 36 alkaen:

Tanssikerhot maanantaisin
1. – 3.lk klo 16.15 – 17.00 ja 4. – 6.lk klo 17 – 17.45 Hyvinvointikeskus Onnin Saima-salissa.
Järjestäjä Pukkilan Nuorisoseura

Nuorten jumppa tiistaisin klo 15.30 – 16.30 Hyvinvointikeskus Onnin Saima-salissa.
Järjestäjä Liikuntapalvelut/Pukkilan kunta

Liikuntakerho torstaisin
3. – 6 lk klo 16.30 – 17.15 ja eskari. – 2.lk klo 17.15 – 18.00 Lähiliikuntapaikalla.
Järjestäjä Liikuntapalvelut/Pukkilan kunta

Perheliikunta sunnuntaina 20.9.2020 klo 10 – 11.30 järjestetään nuorisoseurantalo Toimelassa. Maanantain yleisurheilukoulun, tiistain nuorten sählyn ja keskiviikon palloilukerhon sekä Tarzanit ja Janet -kerhojen aloituksesta tiedotamme myöhemmin.


Kuntoiluhaasteen lomake (aukeaa erillinen pdf-tiedosto)

Liikuntapalvelujen tavoitteena on kuntalaisten hyvinvoinnin edistäminen liikunnan avulla. Liikuntapalvelut luo edellytykset kuntalaisten liikunnalle järjestämällä ohjattua liikuntaa sekä huolehtimalla liikunta- ja ulkoilupaikoista. Pukkilassa on monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä sisä- että ulkoliikuntaan, mm. kolme kuntosalia, allasosasto Onnissa ja Pikkumetsän monitoimikenttä.

Onnin allastilat
Liikuntasalit
Kuntosalit
Ulkoliikuntapaikat
Järjestöjen toiminta
Hinnasto

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on yksilöön kohdistuvaa terveyden edistämistä ja se on tarkoitettu kaikenikäisille, erityisesti terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta riittämättömästi liikkuville kuntalaisille. Liikuntaneuvonnan tavoitteena on, että asiakas motivoituu liikkumaan itselle mieluisalla tavalla, omaa terveyttään ja hyvinvointiaan edistäen.

Liikuntaneuvonnassa keskustellaan liikunnan merkityksestä ja mieltymyksistä sekä asiakkaan vahvuuksista ja liikkumismahdollisuuksista. Tehdään yhdessä liikkumissuunnitelma, johon asetetaan realistiset tavoitteet. Seurataan edistymistä yhteisissä tapaamisissa. Liikuntaneuvonta on maksutonta.

Varaa oma aikasi!