Liikunta

Ajankohtaista liikuntapalveluissa!

Kirkonkylän koulun liikuntasalivuorot haettavana, katso lisää: TIEDOTE (aukeaa erillinen pdf).

JALKAPALLO KESÄTAUOLLA, harjoitukset jatkuvat keskiviikkona 17.7.2019.
Pikkumetsän kentällä (vapaat + Säästöpankkiliigan harjoitukset). Valmentajana Markku Pirnes.
eskari – 1 lk. (ke) klo 17.30 – 18.15 ja 2. – 6. lk. (ke) klo 18.15 – 19.00.
Järjestäjä: Pukkilan Liikuntapalvelut ja Pukkilan Vesa.

Pukkilan kunnan nuoriso- ja liikuntapalvelut sekä paikalliset toimijat järjestävät kesän aikana liikuntaa, leirejä ja tapahtumia lapsille ja nuorille. Kesän 2019 ohjelma on julkaistu, lue lisää MAINOS (aukeaa erillinen pdf).

Liikuntapalvelujen tavoitteena on kuntalaisten hyvinvoinnin edistäminen liikunnan avulla. Liikuntapalvelut luo edellytykset kuntalaisten liikunnalle järjestämällä ohjattua liikuntaa sekä huolehtimalla liikunta- ja ulkoilupaikoista. Pukkilassa on monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä sisä- että ulkoliikuntaan, mm. kolme kuntosalia, allasosasto Onnissa ja Pikkumetsän monitoimikenttä.

Onnin allastilat
Liikuntasalit
Kuntosalit
Ulkoliikuntapaikat
Järjestöjen toiminta
Hinnasto

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on yksilöön kohdistuvaa terveyden edistämistä ja se on tarkoitettu kaikenikäisille, erityisesti terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta riittämättömästi liikkuville kuntalaisille. Liikuntaneuvonnan tavoitteena on, että asiakas motivoituu liikkumaan itselle mieluisalla tavalla, omaa terveyttään ja hyvinvointiaan edistäen.

Liikuntaneuvonnassa keskustellaan liikunnan merkityksestä ja mieltymyksistä sekä asiakkaan vahvuuksista ja liikkumismahdollisuuksista. Tehdään yhdessä liikkumissuunnitelma, johon asetetaan realistiset tavoitteet. Seurataan edistymistä yhteisissä tapaamisissa. Liikuntaneuvonta on maksutonta.

Varaa oma aikasi Idalta!