Liikunta

Ajankohtaista liikuntapalveluissa!

Kokoontumisrajoitukset ajalla 25.11.-14.12.2020

  • Hyvinvointikeskus Onnin uima-allas ja kuntosali suljettu
  • paloaseman kuntosali suljettu
  • aikuisten harrastusryhmien toiminta keskeytetään yllä mainituksi ajaksi. Aikuisten ryhmillä tarkoitetaan 18 vuotta täyttäneitä osallistujia.
  • Kirkonkylän koulun liikunta- ja kuntosali pysyvät suljettuina 31.12.2020 saakka aiemman päätöksen mukaisesti
  • päiväkoti Vekaran liikuntasali pysyy suljettuna 31.12.2020 saakka aiemman päätöksen mukaisesti

Vuoden 2020 urheiluteko, liikuntastipendit ja stipendit aktiivisille nuorille harrastajille – haku avoinna. Katso lisää tiedotteista (suora linkki aukeaa uuteen välilehteen). Haku avoinna 4.12.2020 saakka.
Käynnissä olevat lasten (alle 15-vuotiaat) liikuntaryhmät:

Tanssikerhot maanantaisin 1. – 3.lk klo 16.15 – 17.00 ja 4. – 6.lk klo 17 – 17.45 Hyvinvointikeskus Onnin Saima-salissa. Järjestäjä Pukkilan Nuorisoseura

Liikuntakerho eskari – 6.lk torstaisin klo 16.30 – 17.30 Toimelassa. Järjestäjä Liikuntapalvelut/Pukkilan kunta

Tarzanit & Janet -kerho keskiviikkona 7.10.2020 klo 17.00 – 17.45 alkaen Toimelassa. 12 harrastajaa mahtuu mukaan.

Liikuntapalvelujen tavoitteena on kuntalaisten hyvinvoinnin edistäminen liikunnan avulla. Liikuntapalvelut luo edellytykset kuntalaisten liikunnalle järjestämällä ohjattua liikuntaa sekä huolehtimalla liikunta- ja ulkoilupaikoista. Pukkilassa on monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä sisä- että ulkoliikuntaan, mm. kolme kuntosalia, allasosasto Onnissa ja Pikkumetsän monitoimikenttä.

Onnin allastilat
Liikuntasalit
Kuntosalit
Ulkoliikuntapaikat
Järjestöjen toiminta
Hinnasto

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on yksilöön kohdistuvaa terveyden edistämistä ja se on tarkoitettu kaikenikäisille, erityisesti terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta riittämättömästi liikkuville kuntalaisille. Liikuntaneuvonnan tavoitteena on, että asiakas motivoituu liikkumaan itselle mieluisalla tavalla, omaa terveyttään ja hyvinvointiaan edistäen.

Liikuntaneuvonnassa keskustellaan liikunnan merkityksestä ja mieltymyksistä sekä asiakkaan vahvuuksista ja liikkumismahdollisuuksista. Tehdään yhdessä liikkumissuunnitelma, johon asetetaan realistiset tavoitteet. Seurataan edistymistä yhteisissä tapaamisissa. Liikuntaneuvonta on maksutonta.

Varaa oma aikasi!