Liikunta

Ajankohtaista liikuntapalveluissa!

Kunnan, seurakunnan ja Ampun 4H:n talvilomatoiminnot on peruttu/siirretty verkkoon/itsenäiseksi toiminnaksi, lue lisää: pukkila.fi/kunnan-seurakunnan-ja-ampun-4hn-talvilomatoiminnot-on-peruttu-siirretty-verkkoon-itsenaiseksi-toiminnaksi/

Kuntoiluhaaste ajalla 1.2. – 31.3.2021. Lähde liikkumaan ja kirjaa kilometrit ylös. Toimita tiedot oheisella lomakkeella liikunnanohjaajalle ja olet mukana arvonnassa. Tule mukaan!
kuntoiluhaaste (linkistä aukeaa erillinen pdf-tiedosto)
kuntoiluhaasteen lomake täytettäväksi (linkistä aukeaa erillinen pdf-tiedosto)Kokoontumisrajoitukset voimassa 31.3.2021 saakka:

  • Hyvinvointikeskus Onnin uima-allas ja kuntosali suljettuina
  • paloaseman kuntosali suljettu
  • Kirkonkylän koulun liikunta- ja kuntosali suljettuina
  • päiväkoti Vekaran liikuntasali suljettu 
  • aikuisten harrastusryhmien toiminta keskeytetty. Aikuisten ryhmillä tarkoitetaan 20 vuotta täyttäneitä osallistujia. 

    HUOM! Käytössä on Lähiksen ulkojää, Pikkumetsän hiihtoladut (perinteinen & luistelu), Teikarinmäen latu ja Liidenojan peltolatu sään niin salliessa. Lähiksen ulkojään pukukoppi on suljettu ajalla 1.-8.3.2021. 

LASTEN LIIKUNTAKERHOT SULJETTU AJALLA 1.-8.3.2021
Lasten ja nuorten liikuntakerhot (alle 20-vuotiaat):

Tarzanit & Janet -kerho keskiviikkoisin klo 17.15 – 18.00 Toimelassa. 12 harrastajaa mahtuu mukaan, ryhmään ilmoittaudutaan liikunnanohjaajalle. Järjestäjä Liikuntapalvelut /Pukkilan kunta.

Liikuntakerho
eskari – 6.lk torstaisin klo 16.30 – 17.30 Toimelassa. Järjestäjä Liikuntapalvelut /Pukkilan kunta. Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista.Liikuntapalvelujen tavoitteena on kuntalaisten hyvinvoinnin edistäminen liikunnan avulla. Liikuntapalvelut luo edellytykset kuntalaisten liikunnalle järjestämällä ohjattua liikuntaa sekä huolehtimalla liikunta- ja ulkoilupaikoista. Pukkilassa on monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä sisä- että ulkoliikuntaan, mm. kolme kuntosalia, allasosasto Onnissa ja Pikkumetsän monitoimikenttä.

Onnin allastilat
Liikuntasalit
Kuntosalit
Ulkoliikuntapaikat
Järjestöjen toiminta
Hinnasto

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on yksilöön kohdistuvaa terveyden edistämistä ja se on tarkoitettu kaikenikäisille, erityisesti terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta riittämättömästi liikkuville kuntalaisille. Liikuntaneuvonnan tavoitteena on, että asiakas motivoituu liikkumaan itselle mieluisalla tavalla, omaa terveyttään ja hyvinvointiaan edistäen.

Liikuntaneuvonnassa keskustellaan liikunnan merkityksestä ja mieltymyksistä sekä asiakkaan vahvuuksista ja liikkumismahdollisuuksista. Tehdään yhdessä liikkumissuunnitelma, johon asetetaan realistiset tavoitteet. Seurataan edistymistä yhteisissä tapaamisissa. Liikuntaneuvonta on maksutonta.

Varaa oma aikasi!