Musiikkipalvelu Naxos

Nyt voit kuunnella musiikkia kirjastossa tai kotona omalla tietokoneella tai mobiililaitteella. Palvelu on englanninkielinen.

Palvelun kautta voit kuunnella pääasiassa klassista musiikkia. Lisäksi Naxos tarjoaa vanhempaa jazzia ja bluesia, maailmanmusiikkia, kansanmusiikkia ja rentoutusmusiikkia. Valittavanasi on yli 1 908 400 kappaletta ja valikoima kasvaa koko ajan.  Study Area -otsikon alta löydät lisäksi tietoa musiikin historiasta ja sanalistan.

Kuunnellaksesi musiikkia voit kirjautua Naxokseen kirjastokortinnumerollasi. Viisi ihmistä voi olla kirjautuneena palveluun samanaikaisesti. Yksi istunto kestää korkeintaan kaksi (2) tuntia. Voit kirjautua sisään useita kertoja päivän aikana.

Tietokone
http://borga.naxosmusiclibrary.com , anna kirjastokorttisi numero Enter passcode -kentään ja paina Login.

Kirjauduthan ulos palvelusta, kun lopetat kuuntelun (punainen Log-out-painike).

Mobiilipalvelu
Käyttäjätili + mobiililaitteen sovellus. Käyttäjätiliin voit tallentaa omia soittolistojasi.

  1. Siirry osoitteeseen http://borga.naxosmusiclibrary.com/
  2. Kirjoita Enter passcode -kenttään kirjastokorttisi numero
  3. Valitse Playlists-välilehti. Klikkaa kohdasta Student/member playlists account linkkiä: Sign up ja täytä vaaditut kentät.
  4. Lataa mobiililaitteeseesi sovellus Naxos Music Library (NML) iTunesista (iPhone, iPod, iPad) tai Google Playsta (Android-laitteet). HUOM! Jos haluat käyttää Naxos Music Librarya iPadissa, avaa sovelluskauppa suoraan ylläolevasta iTunes-linkistä, sillä NML-sovellus ei välttämättä löydy iPadin App Store -sovelluskaupan kautta hakemalla.

Jos tarvitset apua palvelun käytössä, voit kysyä lisätietoja kirjastosta.