Elinvoima

Voimassa olevan elinvoimasuunnitelman yksi osa on markkinointisuunnitelma, jossa tehdään valintoja ja valitaan painopisteitä niveltäen toimenpiteet niin kunnan viestintään kuin muuhunkin kunnan toimintaan. Markkinointisuunnitelman ohjaajana on kunnan strategia, josta on johdettu markkinoinnin painopistevalinnat. Alla oleva asiakirja on tiekartta tehtäville toimenpiteille. Toimeenpanon yksityiskohdat tehdään virkatyönä annettujen reunaehtojen ja raamien puitteissa. Markkinointisuunnitelma vuosille 2019 – 2020 on hyväksytty kunnanhallituksessa 25.5.2020 ja voit tutustua siihen tästä: MARKKINOINTISUUNNITELMA 2019 – 2020 (aukeaa erillinen pdf).

Pukkilan kunta osallistui Radio Novan Iltapäivän unboxing-ohjelmanumeroon. Lähetykseen voi toimittaa laatikon, jonka sisältö kuvastaa kuntaa, kaupunkia tai kylää. Pukkilan laatikko avattiin 13.1.2020 ja videon siitä löydät Radio Novan Iltapäivän Facebook-sivuilta. Tästä saa luettua elinvoimapäällikkö Katri Roivaisen kirjoittaman saatekirjeen (aukeaa erillinen pdf).

Julkisen liikenteen vuorotarjontaa on tarkasteltu ja matkustajamäärät sekä kustannukset näet oheisesta liitteestä MATKUSTAJAMÄÄRÄT (aukeaa erillinen pdf). Ajantasalla olevat vuorot sekä kutsutaksikokeilun tiedot löytyvät kohdasta Asuminen/Joukkoliikenne

Valokuituhanke, tilanne 15.2.2021
Nivos on tarkastellut hanketta Torpin osalta – ja Torppi siirtyy toteutusvaiheeseen. Valokuituverkon rakentamisen on tarkoitus alkaa Torpissa keväällä 2022. Alustavan suunnitelman mukaan valokuituverkon rakentaminen voisi edetä Pukkilan kirkonkylään keväällä 2023. Varsinaista rakentamispäätöstä ei tässä vaiheessa kuitenkaan ole. Nivos tekee tarkemmat suunnitelmat kirkonkylän, Savijoen ja muun ykkösalueen osalta vasta, kun toteutusvaihe Torpissa on saatu käyntiin. Valokuidusta lisää infoa Nivos Oy:n www-sivuilta, suora linkki aukeaa uuteen välilehteen.

 

Pukkilan Yrittäjät, kun etsit paikallista tekijää.

Nicemedia Oy, maksutonta apua oman yrityksen perustamiseen ja yritysneuvontaa pukkilalaisille.

Maaseudun kehittämisyhdistys SILMU ry
Posintra Oy – Itä-Uudenmaan kehitysyhtiö