Elinvoima

Voimassa olevan elinvoimasuunnitelman yksi osa on markkinointisuunnitelma, jossa tehdään valintoja ja valitaan painopisteitä niveltäen toimenpiteet niin kunnan viestintään kuin muuhunkin kunnan toimintaan. Markkinointisuunnitelman ohjaajana on kunnan strategia, josta on johdettu markkinoinnin painopistevalinnat. Alla oleva asiakirja on tiekartta tehtäville toimenpiteille. Toimeenpanon yksityiskohdat tehdään virkatyönä annettujen reunaehtojen ja raamien puitteissa. Markkinointisuunnitelma vuosille 2019 – 2020 on hyväksytty kunnanhallituksessa 25.5.2020 ja voit tutustua siihen tästä: MARKKINOINTISUUNNITELMA 2019 – 2020 (aukeaa erillinen pdf).

Pukkilan kunta osallistui Radio Novan Iltapäivän unboxing-ohjelmanumeroon. Lähetykseen voi toimittaa laatikon, jonka sisältö kuvastaa kuntaa, kaupunkia tai kylää. Pukkilan laatikko avattiin 13.1.2020 ja videon siitä löydät Radio Novan Iltapäivän Facebook-sivuilta. Tästä saa luettua elinvoimapäällikkö Katri Roivaisen kirjoittaman saatekirjeen (aukeaa erillinen pdf).

Julkisen liikenteen vuorotarjontaa on tarkasteltu ja matkustajamäärät sekä kustannukset näet oheisesta liitteestä MATKUSTAJAMÄÄRÄT (aukeaa erillinen pdf). Pukkilan kunnanhallitus päätti kokouksessaan 4.3.2019 lakkauttaa joukkoliikennekokeilun vähäisten käyttäjämäärien johdosta. Ajantasalla olevat vuorot löytyvät kohdasta Asuminen/Joukkoliikenne

Valokuidusta lisää infoa, linkki Nivoksen sivuille.

 

Pukkilan Yrittäjät, kun etsit paikallista tekijää.

Nicemedia Oy, maksutonta apua oman yrityksen perustamiseen ja yritysneuvontaa pukkilalaisille.

Maaseudun kehittämisyhdistys SILMU ry
Posintra Oy – Itä-Uudenmaan kehitysyhtiö