Pikkumetsä

Pikkumetsä https://huutokaupat.com/2202973/omakotitontti-pikkumetsan-alueella-pukkilassa

Pikkumetsän alue on aivan Pukkilan kunnan keskustassa. Päiväkoti sijaitsee samalla alueella – samoin Hyvinvointikeskus Onni, jossa sijaitsevat terveyspalvelut, apteekki, neuvola, uima-allas ja kuntosali. Kauppa, linja-autopysäkki, pankki ovat lähettyvillä samoin kuin ravintola, jossa on keilausmahdollisuus. Kouluun on alle 1 km matka. Kuntaan on juuri valmistunut frisbeegolf-rata ja muutoinkin kunnassa on hyvät harrastusmahdollisuudet aina lasten kuvataidekoulusta, kesäteatterin kautta lintubongaukseen Kantele-järvellä.

Pukkilan kunta myy omakotitalotontin Pikkumetsän alueelta 91/3  (617-402-10-106), jonka pinta-ala on noin 1 498 m².

Rakennuspaikalle on rakentamisvelvoitteen mukaan kolmen (3) vuoden kuluessa kaupantekohetkestä rakennettava omakotitalo siihen valmiusasteeseen, että rakennustarkastusviranomainen voi suorittaa kohteessa hyväksyttävän käyttöönottokatselmuksen. Rakennusvelvoitteen rikkomisesta ostaja joutuu korvaamaan kunnalle 23 968 €.

Hyväksyttävä huutokaupassa tontista tarjottava minimihinta on 1 €. Muilta osin kauppakirjassa noudatetaan kunnan tavanomaisia tontinmyyntiehtoja, jotka ilmenevät oheismateriaalina olevasta luovutusehdosta. Tarjoajat sitoutuvat yhteystietojen luovuttamiseen kunnalle päätöksentekoa varten.

Korkeimman tarjouksen tehneen tulee maksaa varausmaksua 1000 (tuhat) euroa kunnan osoittamalle tilille huutokaupan päättymisestä seitsemän (7) vuorokauden kuluessa. Mikäli kauppa peruuntuu muusta kuin kunnan ilmoittamasta syystä, varausmaksua ei palauteta.

Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle kirjallinen sitova tarjous 26.10.2020 klo 12.00 mennessä kunnantalolle Hallitustie 2, Pukkila. Kaikki tarjoukset rekisteröidään julkisiksi kohteen ilmoitukseen.

Tonttihinnasto, vapaat tontit päivitetty 27.10.2020
Pikkumetsän alueen kartta
Rakentamistapaohjeet
Korttelin 96 rakentamistapaohjeet
Luovutusehdot, Pikkumetsä
Luovutusehdot, Rinnekaari

Talon katto ja pilvi Jalkapallomaalit Talo punaisella katolla Ilmakuva alueesta