Mäntymäki II

Mäntymäki https://huutokaupat.com/2202210/omakotitontti-pukkilan-mantymaessa

Mäntymäki II:n tontit sijaitsevat Pukkilan kirkonkylän palveluiden äärellä. Pienen kävelymatkan päässä ovat päiväkoti, kauppa ja Hyvinvointikeskus Onni, josta löytyvät terveyspalvelut, apteekki, uima-allas ja kuntosali. Keskustassa on myös sisäilmapuhdas koulu, kauppa, pankki, keilarata, kaksi hyvää ravintolaa sekä kirjasto ja posti. Kuntaan on valmistunut juuri uusi frisbeegolf-rata. Pukkilan polveilevat jokimaisemat ja luonnon rauha ovat hurmanneet monet. Kunnassa viihtyvät monet taiteilijat ja luovan alan ammattilaiset. Onni Nurmen säätiön varat mahdollistavat Suomen parhaat vanhuspalvelut. Löydä sinäkin onnesi Pukkilasta!

Myytävänä olevan tontin osoite on Mäntymäentie 18, Pukkila. Tontilla on kokoa 1481 m² ja rakennusoikeutta on 296 m². Tilan nimi on Nila.

Rakennuspaikalle on rakentamisvelvoitteen mukaan, kolmen vuoden kuluessa kaupantekohetkestä, rakennettava omakotitalo siihen valmiusasteeseen, että rakennustarkastusviranomainen voi suorittaa kohteessa hyväksyttävän käyttöönottokatselmuksen. Rakennusvelvoitteen rikkomisesta ostaja joutuu korvaamaan kunnalle 23 696 €.

Korkeimman tarjouksen tehneen tulee maksaa varausmaksua 1000 (tuhat) euroa kunnan osoittamalle tilille huutokaupan päättymisestä seitsemän (7) vuorokauden kuluessa. Mikäli kauppa peruuntuu muusta kuin kunnan ilmoittamasta syystä, varausmaksua ei palauteta. Tarjoajat sitoutuvat yhteystietojen luovuttamiseen kunnalle päätöksentekoa varten.

Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle kirjallinen sitova tarjous 26.10.2020 klo 12.00 mennessä kunnantalolle Hallitustie 2, Pukkila. Kaikki tarjoukset rekisteröidään julkisiksi kohteen ilmoitukseen.

Hyväksyttävä huutokaupassa tontista tarjottava minimihinta on 1 €. Muilta osin kauppakirjassa noudatetaan kunnan tavanomaisia tontinmyyntiehtoja, jotka ilmenevät oheismateriaalina olevasta luovutusehdosta.

Tonttihinnasto, vapaat tontit päivitetty 27.10.2020
Mäntymäki II, rakentamistapaohjeet
Mäntymäki II, asemakaava – tullut voimaan 10.8.2011
Mäntymäki II, luovutusehdot

Tonttikyltti, iso Tonttikyltti, pieni Tonttialue Ilmakuva alueesta