Joukkoliikenne

KUTSUTAKSI

Pukkilassa alkoi kutsutaksiliikenteen kokeilu 1.2.2021 ja kestää 31.5.2021 saakka. Kokeilun tavoitteena on selvittää, olisiko päivällä (klo 9.15–12.00 välillä) ajettavalla kutsutaksiliikenteellä käyttöä ja voisiko se osaltaan olla edistämässä julkisen liikenteen tarjontaa kunnassa. Liikennettä ajetaan vain niinä päivinä, jolloin koulukuljetuksillekin on tarve, koska kokeilussa käytetään koulukuljetuksiin varattua kalustoa. Kutsutaksiliikennettä ajetaan kunnan sisäisesti, Orimattilaan, Monninkylään, Mäntsälään ja niihin kohteisiin, joihin ajallisesti on mahdollista liikennettä suunnata ilman, että varsinainen koululiikenteen ajaminen vaarantuu. Toiminnan alussa voi ilmetä hankaluuksia, joita emme ole osanneet ennakoida. Pyydämme ymmärrystä uuden toimintamuodon kehittämisvaiheessa. Lisätietoja kokeilusta antaa elinvoimapäällikkö Katri Roivainen p. 040 542 2592 tai sähköpostitse katri.roivainen@pukkila.fi

Pikaohje kuvana taksin käyttöä varten

JULKINEN LIIKENNE

Pukkilasta on kouluvuoroja Mäntsälään, Askolaan ja Porvooseen. Pukkilan Liikenne ajaa Pukkilan ja Askolan välistä koululiikennettä. Muusta liikenteestä vastaa yhteenliittymä Bus Travel Reissu Ruoti ja Mannerkiven Liikenne.

Pukkila-Askola-Porvoo -liikenne

ELY on kilpailuttanut vuorot. Aikataulut ja lisätietoja TIEDOTE 26.8.2020 (aukeaa erillinen pdf).

Pukkila-Mäntsälä -liikenne

Uudenmaan ELY, Mäntsälän kunta ja Pukkilan kunta ovat yhdessä hankkineet liikennettä Mäntsälään. Liikennöinti on koululaisvuoro ja aikataulut nähtävillä Matkahuollon aikataulu- ja reittihaku, linkistä aukeaa uusi välilehti.

Ajantasaiset aikataulu- ja reittitiedot löytyvät yllä olevista linkeistä! Huomioithan, että koululaisvuorot näkyvät vain koulupäivinä.

HSL-sovelluksesta saat myös kausilipun. HSL on solminut lippuyhteistyösopimuksen Pukkilan kanssa, jonka perusteella kehyskunnan asukas voi ostaa HSL-alueen aikuisten 30 vuorokauden kausilipun samaan hintaan kuin HSL-kunnissa asuvat. Lippuja on tarjolla HSL:n vyöhykkeille ABCD. Lippu veloitetaan maksukortilta oston yhteydessä. 30 vuorokauden lippujen hinnat ovat HSL:n verkkosivuilla osoitteessa: https://www.hsl.fi/kausiliput ja lisätietoa HSL-sovelluksesta: https://www.hsl.fi/sovellus

SISÄINEN LIIKENNE

Asiointi- ja palvelukuljetusliikenteestä löydät lisätietoja tästä (linkki aukeaa uudelle välilehdelle). Tiistaisin ja torstaisin klo 8.30 – 14.30 Pukkilan kunnan alueella. Asiointikyyti Mäntsälään keskiviikkoisin, parillisilla viikoilla.

Käytäthän joukkoliikenteen palveluja niiden säilymiseksi Pukkilassa!

  • Joukkoliikenteen kehittäminen on osa kuntastrategian toimeenpanoa
  • Itsenäinen Pukkila kokoaa voimat yhteen ja uudistuu kuntalaisten parhaaksi
  • Hyvinvoiva ja liikkuva pukkilalainen & infra ja yhteydet toimivat