Joukkoliikenne

Pukkilan kunta on ostanut yhdessä ELY:n kanssa liikennettä kesäksi 2020 Porvooseen ja talveksi 2020-2021 Mäntsälään. Lisäksi käynnissä on paikallisen koululiikenteen ja asiointi- ja palveluliikenteen kilpailutus. Niistä tiedotetaan myöhemmin. Viimeinen kevätkauden 2020 vuoro Mäntsälään kulkee pe 29.5.2020.

Katso tarkemmin oheisesta TIEDOTTEESTA (aukeaa erillinen pdf).

Pukkilan Liikenne ajaa liikennöintiä Porvoon suuntaan.

Pukkilan Liikenteen aikataulu- ja reittihaku (Pukkila – Askola – Porvoo)

Uudenmaan ELY, Mäntsälän kunta ja Pukkilan kunta ovat yhdessä hankkineet liikennettä Mäntsälään. Liikennöinti on ns. koululaisvuoro, joka lähtee Pukkilasta klo 7.40 Hautjärven kautta Mäntsälään sekä klo 14.30 Mäntsälästä Pukkilan suuntaan.

Matkahuollon aikataulu- ja reittihaku (Pukkila – Mäntsälä)

Ajantasaiset aikataulu- ja reittitiedot löytyvät yllä olevista linkeistä!

HSL-sovelluksesta saat myös kausilipun. HSL on solminut lippuyhteistyösopimuksen Pukkilan kanssa, jonka perusteella kehyskunnan asukas voi ostaa HSL-alueen aikuisten 30 vuorokauden kausilipun samaan hintaan kuin HSL-kunnissa asuvat. Lippuja on tarjolla HSL:n vyöhykkeille ABCD. Lippu veloitetaan maksukortilta oston yhteydessä. 30 vuorokauden lippujen hinnat ovat HSL:n verkkosivuilla osoitteessa: https://www.hsl.fi/kausiliput ja lisätietoa HSL-sovelluksesta: https://www.hsl.fi/sovellus

SISÄINEN LIIKENNE

Asiointi- ja palvelukuljetusliikenteestä löydät lisätietoja tästä (linkki aukeaa uudelle välilehdelle). Tiistaisin ja torstaisin klo 8.30 – 14.30 Pukkilan kunnan alueella. Kuukauden 1. torstai on asiointikyyti Mäntsälään.

Käytäthän joukkoliikenteen palveluja niiden säilymiseksi Pukkilassa!

  • Joukkoliikenteen kehittäminen on osa kuntastrategian toimeenpanoa
  • Itsenäinen Pukkila kokoaa voimat yhteen ja uudistuu kuntalaisten parhaaksi
  • Hyvinvoiva ja liikkuva pukkilalainen & infra ja yhteydet toimivat

Pukkilan kunnanhallitus päätti kokouksessaan 4.3.2019 lakkauttaa joukkoliikennekokeilun vähäisten käyttäjämäärien johdosta. Samassa kokouksessa kunnanhallitus myös päätti, että selvitetään kunnan sisäisten koululaiskuljetuksien sekä asiointi- ja palveluliikenteen yhdistämistä sekä avaamista julkisen liikenteen vuoroiksi. Mahdolliset kylätaksi tai kimppakyyti -selvitykset ovat myös elinvoimapäällikkö Katri Roivaisella työn alla. Toivottavasti löydämme vaihtoehtoisia toimintamalleja.