Joukkoliikenne

Pukkilasta on syksyllä 2020 kouluvuoroja Mäntsälään, Askolaan ja Porvooseen. Pukkilan Liikenne ajaa Pukkilan ja Askolan välistä koululiikennettä. Muusta liikenteestä vastaa yhteenliittymä Bus Travel Reissu Ruoti ja Mannerkiven Liikenne.

Pukkila-Askola-Porvoo -liikenne

ELY on kilpailuttanut vuorot. Aikataulut ja lisätietoja TIEDOTE 26.8.2020 (aukeaa erillinen pdf).

Pukkila-Mäntsälä -liikenne

Uudenmaan ELY, Mäntsälän kunta ja Pukkilan kunta ovat yhdessä hankkineet liikennettä Mäntsälään. Liikennöinti on koululaisvuoro ja aikataulut nähtävillä Matkahuollon aikataulu- ja reittihaku (Pukkila – Mäntsälä).

Ajantasaiset aikataulu- ja reittitiedot löytyvät yllä olevista linkeistä! Huomioithan, että koululaisvuorot näkyvät vain koulupäivinä.

HSL-sovelluksesta saat myös kausilipun. HSL on solminut lippuyhteistyösopimuksen Pukkilan kanssa, jonka perusteella kehyskunnan asukas voi ostaa HSL-alueen aikuisten 30 vuorokauden kausilipun samaan hintaan kuin HSL-kunnissa asuvat. Lippuja on tarjolla HSL:n vyöhykkeille ABCD. Lippu veloitetaan maksukortilta oston yhteydessä. 30 vuorokauden lippujen hinnat ovat HSL:n verkkosivuilla osoitteessa: https://www.hsl.fi/kausiliput ja lisätietoa HSL-sovelluksesta: https://www.hsl.fi/sovellus

SISÄINEN LIIKENNE

Asiointi- ja palvelukuljetusliikenteestä löydät lisätietoja tästä (linkki aukeaa uudelle välilehdelle). Tiistaisin ja torstaisin klo 8.30 – 14.30 Pukkilan kunnan alueella. Kuukauden 1. torstai on asiointikyyti Mäntsälään.

Käytäthän joukkoliikenteen palveluja niiden säilymiseksi Pukkilassa!

  • Joukkoliikenteen kehittäminen on osa kuntastrategian toimeenpanoa
  • Itsenäinen Pukkila kokoaa voimat yhteen ja uudistuu kuntalaisten parhaaksi
  • Hyvinvoiva ja liikkuva pukkilalainen & infra ja yhteydet toimivat

Pukkilan kunnanhallitus päätti kokouksessaan 4.3.2019 lakkauttaa joukkoliikennekokeilun vähäisten käyttäjämäärien johdosta. Samassa kokouksessa kunnanhallitus myös päätti, että selvitetään kunnan sisäisten koululaiskuljetuksien sekä asiointi- ja palveluliikenteen yhdistämistä sekä avaamista julkisen liikenteen vuoroiksi. Mahdolliset kylätaksi tai kimppakyyti -selvitykset ovat myös elinvoimapäällikkö Katri Roivaisella työn alla. Toivottavasti löydämme vaihtoehtoisia toimintamalleja.