Päiväkodin johtajan virka

Hei, sinä varhaiskasvatuksen vahva ammattilainen! Olet tervetullut huippuporukkaamme! Haemme Pukkilan päiväkoti Vekaraan vakituiseen virkasuhteeseen päiväkodin johtajaa edellisen johtajamme siirryttyä muihin tehtäviin

Työpaikan osoite on Veteraanitie 6, 07560 Pukkila

Mitä tarjoamme Sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki. Päiväkodin johtajana vastaat ja johdat osaltasi lastemme varhaiskasvatusta, osallistuen myös lasten arkeen. Olet osa kasvatuspalvelujemme joukkuetta. Vastaat Pukkilassa toteutettavan varhaiskasvatuksen kehittämisestä sekä toimit aktiivisesti yhteistyössä koulumme kanssa.

Päiväkoti Vekara sijaitsee Pukkilan keskustassa, kauniilla Itä-Uudellamaalla, lähellä pääkaupunkiseutua. Varhaiskasvatuksen piirissä on tällä hetkellä 53 lasta. Työyhteisö on juuri sopivan kokoinen ja positiivinen asenne kannattelee koko Vekaraamme myös pimeinä syys- ja talviaamuina. Pukkilassa varhaiskasvatusta järjestetään Päiväkoti Vekarassa, Kirkonkylän koululla esiopetusta täydentävänä varhaiskasvatuksena, sekä palvelusetelin avulla yksityisillä palveluntuottajilla. Päiväkoti Vekarassa on kolme lapsiryhmää ja ryhmissä työskentelee 13 työntekijää. Työparinasi toimii varajohtaja, joka työskentelee yksikössä myös erityisopettajana.

Arkisen työn puitteet ovat viidentoista vuoden ikäiset ja tekemiseen ja toimintaan innostavat. Työsuhde-etuina mainittakoon e-passi, Onnin oma uima-allas ja hyvin varustettu kuntosali, jotka ovat kunnan henkilöstön käytössä useita kertoja viikossa.

Pukkila on viihtyisä ja kompakti noin 1 840 asukkaan kotipaikka, missä kunta yhdessä kumppaneidensa kanssa pitää yllä aktiivista elämänmenoa kuntalaisten hyvinvoinnin ja kunnan elinvoiman edistämiseksi. Olemme yhtä sisukkaita kuin pienen gallialaisen kylän asukkaat suuren Rooman naapurina ja teemme matalan kynnyksen yhteistyötä kunnan eri toimijoiden kanssa. Kuntamme arvot – rohkeus – läheisyys ja sujuvuus- kuvaavat koko kuntaa.

Mitä odotamme Sinulta?

Haemme joukkoomme varhaiskasvatuksen vahvaa ammattilaista, jolla on hallinnollista kokemusta ja päiväkodin johtajalta edellytettävä pätevyys. Päiväkodin johtajan työkalupakkiisi kuuluvat hyvät vuorovaikutus-, esimies- ja yhteistyötaidot, organisointi- ja delegointikyky sekä napakka päätöksentekokyky. Saat plussaa huumorintajusta ja rohkeasta kehittämismyönteisestä työotteesta.
Autamme sinua onnistumaan ja odotamme sinulta samaa eli aktiivista, sitoutunutta ja kehittämismyönteistä otetta varhaiskasvatuspalveluiden johtamiseen ja yhteistyöhön eri vastuualueiden välillä.

• Meillä uuden viran kelpoisuusvaatimuksena on päiväkodin toiminnasta vastaavan johtajan varhaiskasvatuslain 26 § tai 27 §.ssä tarkoitettuun varhaiskasvatuksen opettajan tai sosionomin tehtävän edellyttämä kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito. Palkkaus määräytyy OVTES.n mukaisesti. Hakija voi esittää palkkatoiveensa. Virkaan valittavalla on 6 kk koeaika. Virkaan valitun on toimitettava 1 kk kuluessa päätöksestä rikostaustaote sekä terveystodistus.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset.
Hakemukset toimitetaan sähköpostin liitteenä osoitteeseen palvelupiste@pukkila.fi. Haku päättyy 22.10.2021 klo 12.00.

Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.

Pukkilan kunta on savuton

Lisätietoja tehtävästä antavat:

vt. varhaiskasvatusjohtaja Marika Högström 0400 152 268
hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Terhi Tikkala 050 434 5019