Liikuntapalveluiden maksuhyvitykset koronan johdosta

Pukkilan strategisena tavoitteena on hyvinvoiva ja liikkuva pukkilalainen. Kunnallemme on tärkeää, että kuntalaiset jatkossakin pitävät palveluitamme houkuttelevina ja hyvin saavutettavina. Emme myöskään halua, että kukaan jättää taloudellisista syistä liikuntaharrastuksensa ja täten heikentää omaa hyvinvointiaan.

Pukkilan kunta noudatti maan hallituksen linjausta ja päätti sulkea kaikki liikuntapaikat sekä keskeyttää ryhmätoiminnan 17.3.2020 alkaen. Poikkeusolojen johtoryhmän päätöksellä tilat ovat tämän hetken tietojen valossa suljettuina 31.5.2020 saakka.

Maksuhyvityksiä toteutetaan seuraavalla tavalla:

  • vesiliikuntaryhmien sekä matalan kynnyksen liikuntaryhmän asiakasmaksut korvataan seuraavan toimintakauden laskutuksissa maksettujen hintojen mukaisesti.
  • kuntosaliasiakkailta (Hyvinvointikeskus Onni, koulu, paloasema) hyvitetään enintään 4,5 e/kk syksyn laskutuksessa. Hyvityssumma lasketaan sen mukaan, onko ostettu vuorotyyppi normaali-, eläkeläis-, opiskelija- vai perhehinta.
  • koulun liikuntasalivuorojen peruutuksista korvataan sulun vuoksi käyttämättä jääneet vuorot ensisijaisesti hyvittämällä summat syksyn maksuissa.

Hyvityksestä tulee mainita syksyllä lippua ostettaessa. Mikäli et ole jatkamassa liikuntapalveluiden asiakkaana sulkuajan jälkeen, ole yhteydessä korvauksen saamiseksi Hyvinvointikeskus Onnin palvelupisteeseen palvelupiste@pukkila.fi. Korvauksen saaminen edellyttää korvauspyynnön esittämistä Hyvinvointikeskus Onnin palvelupisteessä. Korvaukset ja korvaavat käynnit tulee hakea kunnalta 31.8.2020 mennessä. Tämän ajankohdan jälkeen korvauksia ei myönnetä.

Lisätietoja tarvittaessa: hyvinvointipäällikkö Sanna Saarenkoski p. 040 589 7267