Hallintopäällikön virka

11.11.2021

Haemme Pukkilan kunnassa uuteen perustettuun virkaan hallintopäällikköä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollista uudistaa ja uudistua.

Sinusta tulee työpari kunnanjohtajalle. Toimit tiiviissä yhteistyössä kunnanjohtajan lisäksi palvelualueiden esimiesten kanssa osana johtoryhmää. Vastaat omalta osaltasi hallinnon ja talouden sujuvuudesta ja toimivuudesta. Virkaan kuuluu kunnan eri palvelualojen hallinnollisia tehtäviä. Toimit yhteisten palvelujen henkilöstön esimiehenä ja sinulla on henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä.

Olet uudistushenkinen mutta hallinnon ja talouden perusasioiden kehittäminen ja ylläpito sujuu sinulta luonnostaan. Sinulla on kokemusta esimiestyöstä ja koet pienen kunnan arjen kotoisana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän työyhteisössä, jossa on tahto ja halu tehdä asioita paremmin kuin tänään.

Pukkila on viihtyisä ja yhteisönä tiivis 1 840 asukkaan kotipaikka, missä kunta yhdessä kumppaneidensa kanssa pitää yllä aktiivista elämänmenoa kuntalaisten hyvinvoinnin ja kunnan elinvoiman edistämiseksi. Olemme yhtä sisukkaita kuin pienen gallialaisen kylän asukkaat suuren Rooman naapurina ja teemme matalan kynnyksen yhteistyötä kunnan eri toimijoiden kanssa. Kuntamme arvot – rohkeus – läheisyys ja sujuvuus- kuvaavat kuntaamme.

Mitä odotamme Sinulta? 

Haemme joukkoomme kunnallishallinnon ja talouden osaajaa, jolla on kunnan arjen perustiedot ja -taidot hallinnassa.  Työkalupakkiisi kuuluvat hyvät vuorovaikutus-, esimies- ja yhteistyötaidot, organisointi- ja delegointikyky sekä napakka päätöksentekokyky. Arvostamme rohkeutta uudistaa ja uudistua. Odotamme sinulta aktiivista, sitoutunutta ja kehittämismyönteistä työotetta

Meillä uuden viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto hallinnon, talouden tai esimerkiksi oikeustieteen aloilta. Kunnallishallinnon tuntemus ja kokemus ovat eduksi virkaa täytettäessä. Palkkaus määräytyy KVTES:in mukaisesti koulutuksen ja kokemuksen perusteella. Virkaan valittavalla on 6 kk koeaika. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset.

Hakemukset toimitetaan sähköpostin liitteenä osoitteeseen palvelupiste@pukkila.fi. Haku päättyy 25.11.2021 klo 12.00.

Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.

Pukkilan kunta on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Ahola 0400 304 119 tai kunnanjohtaja Juha Rehula 050 343 7418.

Hakuilmoitus PDF-muodossa