Etsivä nuorisotyöntekijä

Pukkilan kunta hakee osaavaan joukkoonsa etsivää nuorisotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2021 alkaen (tai sopimuksen mukaan). Työsuhteen aloitus on riippuvainen rahoituksen varmistumisesta.

Etsivän nuorisotyöntekijän työaika jakautuu etsivään nuorisotyöhön 60 % ja työllisyyspalveluihin 30 %. Työllisyysosaamista ei tarvitse olla ennestään, vaan koulutamme tähän tehtävään tarvittaessa. Työaika on 35 h viikossa.

Työllisyyspalveluihin liittyy käytännön työllisyysohjaamista (20 %) sekä TYP-työtä (10 %).  Työntekijällä tulee olla intoa toimia työllisyyden parissa ja mahdollisesti halua kouluttautua siihen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta nuoriso-, sosiaali- tai muulta soveltuvalta alalta. Lisäksi edellytämme kokemusta nuorisotyöstä, kykyä kohdata haasteellisessa tilanteessa olevat nuoret ammatillisesti ja ystävällisesti, sekä taitoja työskennellä erilaisten sidosryhmien kanssa. Eduiksi luetaan työllisyyspalveluiden tuntemus sekä halu ja kyky kehittää uusia tapoja aktivoida nuoria. Työn suorittamisessa on oman auton käyttäminen välttämätöntä.

Työ on itsenäistä ja vaatii joustavaa työotetta. Työhön kuuluu myös toiminnan seuranta ja raportointi.

Työ alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Ennen työn aloittamista on valitun esitettävä lasten- ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus ja työsuhteen ehdot KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Hakemukset ja cv toimitetaan 3.12.2020 klo 12 osoitteeseen: palvelupiste@pukkila.fi. Otsikkokenttään kirjoitetaan: ”etsivä, hakemus”

Pukkilan kunta on savuton.

Hakemuksen voi lähettää myös postitse:

Sanna Saarenkoski
Pukkilan kunta
Onnintie 3, 07560 Pukkila.
Kuoreen merkintä: ”etsivä, hakemus”.

Lisätietoja:

hyvinvointipäällikkö Sanna Saarenkoski, puh. 040 589 7267, sanna.saarenkoski@pukkila.fi.
Varmimmin tavoitat 13.11. klo 9-10, 20.11. klo 9-11 tai 1.12. klo 9-10.