JULKISHALLINNON ASIANTUNTIJAN VAKITUINEN VIRKA

JULKISHALLINNON ASIANTUNTIJAN VAKITUINEN VIRKA

Oletko sattumoisin intopiukeena asianhallintaa, järjestelmiä, kuntajuridiikkaa ja sopimushallintaa kohtaan – valmiina kehittämään toimintoja ja toimimaan pienen kunnan generalistina hallinnossa? Tarvitsen sinua oikeaksi kädekseni talousvalmisteluun, raportointiin, päätöksenteon valmisteluun, kirjauksiin, sopimushallintaan, henkilöstöasioihin ja ohjeistuksiin.
Voit olla koulutettu tai työssä oppinut – vastavalmistunut, hiukan kokemusta jo hankkinut tai konkari. Asenne ja kokonaisuuksien hallintataidot ratkaisevat.
Mahtava bonus ja ohituskaista hakijoissa osuu kohdallesi, jos hallitset entuudestaan joitain nykyisiä järjestelmiämme: tWeb, Populus, SAP, Tabella.
Tarjoamme huikean kehitysharppauksen ottaneen lämminhenkisen pienen kunnan hallinnon kokonaisuuden osittaisilla etätyömahdollisuuksilla sekä kivat ja rennot kollegat!
Tarjoamme myös e-passiedut ja joustavat työajat. Meillä uskalletaan puhua rakkaudesta ja toimia edelläkävijöinä. Olemme ratkaisuhenkisiä ja hands on- tekijöitä titteleihin katsomatta. Meillä sinulla on myös hyvät mahdollisuudet edetä urallasi!
Saat hyvän perehdytyksen ja sisäänajon organisaatioomme – hiljalleen hyvä tulee.
Myy meille osaamisesi ja persoonasi, sillä tarvitsemme sinua HETI, viimeistään marraskuun alusta.
Tehtävänkuvaa voidaan räätälöidä osaamisesi mukaan. Palkkaus KVTES / toiveet huomioiden ja koeaika 6 kk.

Hakemus virkaan ja CV (mahdollisen palkkatoiveen kera) pyydetään 30.9 klo 16 mennessä: katarina.helander@pukkila.fi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana potentiaalisten kandidaattien kohdalla.

Lisätiedustelut: Katarina / 050 343 7418 (tiedustelut mieluiten pe 16.9 klo 11–14 tai ma 19.9 klo 12–17)

 

PUKKILA.FI

 

Tiedote Pdf-muodossa