allas

Liikuntapalveluiden kauden 2017-2018 esitteeseen on koottu liikuntapalveluiden ryhmät lapsille, nuorille, aikuisille sekä yli 65-vuotiaille. Lisäksi esitteessä on muiden toimijoiden tarjoamia liikuntamahdollisuuksia kuntalaisille. Seuraa myös kunnan kotisivuja ja liikuntapalveluiden facebook-sivua tapahtumien ja muutosten osalta.

Liikuntapalvelut siirtyy kahteen toimintakauteen - talvikausi on syyskuusta huhtikuun loppuun ja kesäkausi toukokuusta elokuun loppuun. Toimintaviikkoja talvikaudella on 30. Toimintaan ilmoittaudutaan koko talvikaudeksi. Talvikauden toimintaviikot ovat 36-50 (4.9.-15.12.) sekä 2-17 (8.1.-27.4.), hiihtolomalla (vko 8) ryhmät eivät kokoonnu. Mikäli haluat osallistua toimintaan vain syksyllä tai keväällä, muista mainita tämä ilmoittautuessasi.

 

Ilmoittautuminen kunnan ryhmiin alkaa ma 21.8.2017 klo 8, etukäteen tulleita ilmoituksia ei huomioida. Kunnan ryhmiin ilmoittautumiset ensisijaisesti sähköpostitse.
Hyvinvointikeskus Onnin liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan palvelupisteeseen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 040 152 0460.

Lasten ja nuorten liikuntaryhmiin (Tarzanit ja Janet) sekä yli 65-vuotiaiden toimintaan ilmoittaudutaan suoraan liikunnanohjaajalle.

Järjestöjen liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan järjestöjen yhteyshenkilöille. Mäntsälän kansalaisopiston ryhmiin ilmoittaudutaan osoitteessa http://www.mantsalanopisto.fi. Seuraa muutoksia ja uusia ryhmiä toimijoiden omilta kotisivuilta tai ota yhteyttä suoraan toimijaan.


Sanna Pirnes          
liikunnanohjaaja           
liikuntapalvelut           
040 183 8538
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Facebookissa
Liikunnanohjaaja Pukkila
@PukkilanLiikuntapalvelut

Instagramissa
@liikunnanohjaja_pukkila

#Liikutaan yhdessä!