Hyvinvointikeskus Onni valmistui kuntalaisten käyttöön syyskuussa 2007. Rakennuksessa ovat kunnan työllistämispalvelut, Onnin palvelupiste ja toiminnanjohtajan-, kiinteistöhuollon- sekä ruoka- että siivouspalveluiden työpisteitä. Talossa on myös Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän palveluita; hoivaosastot, kotihoito, lääkäri, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, hammaslääkäri, neuvola ja fysioterapeutti. Lisäksi Onnissa on apteekki sekä kuntalaisten yhteisenä olohuoneena toimiva kahvio. Palveluja tarjotaan paitsi ikääntyneille, myös muille kuntalaisille. Liikuntatoimi järjestää tiloissa liikuntaryhmiä alle 65-vuotiaille, samoin paikalliset järjestöt ja Mäntsälän kansalaisopisto ylläpitävät omia ryhmiään. Tiloja voi myös vuokrata erilaisiin tarkoituksiin. Hyvinvointikeskus Onnin ulkoalueet ovat tutustumisen arvoisia, varsinkin japanilainen puutarha on suosittu nähtävyys kesäisin.

Onni Nurmen elämä ja hänen testamenttinsa Pukkilan kunnalle herättivät aikanaan paljon huomiota. Myös Hyvinvointikeskus Onni on saanut paljon tunnustusta arkkitehtuurinsa, monimuotoisuutensa, esteettömyytensä ja muunneltavuutensa ansiosta. Hyvinvointikeskus Onnille myönnettiin vuonna 2009 esteettömyyspalkinto. Onni Nurmen Säätiö tukee pukkilalaisten ikääntyneiden ihmisten kotona asumista mm. hyvinvointikeskuksessa järjestettävän toiminnan kautta.

Onni 10 vuotta, Markus Kalliokiven juhlapuhe 10.10.2017

PALVELUT
Onnin palvelupiste

Senioripalvelut
Työllisyyspalvelut
Nuoriso- ja liikuntapalvelut
Sosiaali- ja terveyspalvelut
Onninkodit
Apteekki
Kahvio

Onnin näyttelytilat
Tilavuokraus
Torisääntö


ESITTELY
Voit varata ryhmällesi Onnin esittelyn osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Esittelyn sisältö sovitaan ryhmäkohtaisesti. Ensisijaisesti tutustumisen kohteina ovat julkiset tilat sekä ulkoympäristö.

Ulkoalueet
Esteettömyys
Saatu tunnustus
Onni esimerkillisenä palvelukonseptina
Onni Nurmen elämä
Onni Nurmen Säätiö
Onninneito ja Elämänkaari veistokset
Onnin esite


Onninkodeissa tuetaan vanhuksen hyvää elämää aina viimeisiin vuosiin asti. Katso videoklippi (Phhyky) ja tutustu Onninkotien blogiin.


Yhteystietoja