Torpissa tarjolla 2 avointa kesätyöpaikkaa! Maataloustöitä, hevosten-, lasten- ja puutarhanhoitoa sekä siivousta ja korjaus/rakennustöitä. Kesätyöt ajalla 1. - 30.6.2017 sekä 1. - 30.7.2017.

Yhteystiedot: 

Linda Kallas, p. 040 772 5185 

***

Koivulinnan kahvila pyörii tulevana kesänä pukkilalaisten yhteisvoimin. Gallerian kahvila on auki kesäkuusta elokuuhun, keskiviikosta sunnuntaihin, klo 11 - 17 välisen ajan. Kahvilassa voivat järjestöt, yhdistykset, koululuokkarahastot tai yksityiset myydä omatekoisia leivonnaisia ja herkkuja varaamanaan ajankohtana.

Koivulinnan varustuksiin kuuluu kahvinkeitin, hella, sähköuuni, jääkaappi ja pakastin. Astiat löytyvät myös Koivulinnasta ja pöytäliinoja on mutta omat voi halutessaan ottaa mukaan. Kahvittajan rooliin kuuluu tarjoilun lisäksi keittiön ja kahvilan ulkopöytien ja tuolien siisteydestä huolehtiminen, astioiden tiskaus ja päivittäinen roskien pois toimittaminen.

Vuoroja voi varata sähköpostitse galleristilta osoitteesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tule kesäkuussa kyselemään vuoroja paikan päälle. Vapaat vuorot näet oheisesta linkistä: http://galleriakoivulinna.zohosites.com/koivulinnan-kahvilavuorot.html

Tervetuloa osallistumaan Koivulinnan kesään!


***

 Kesätyöpaikka kahdelle nuorelle Naarkoskella, Isokyläntiellä
 
Työ ajoittuu 1.6. - 31.8. väliselle ajalle, sopimuksen mukaan.
Työn sisältö on vaihteleva, puutarhatöitä, siivousta ja tavaroiden järjestelyä sekä arkistointia. Elokuussa mahdollisesti myös lastenhoitoa.
 
Tarkemmat tiedot ja hakemukset: Elina Simolinna, p. 040 59 39 099 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

***