Rohkeus – Läheisyys – Sujuvuus: yhteisöllisyyttä ja osallistumista.

Pukkilan kunnan uuden kuntastrategian yksi tavoite on lisätä vuoropuhelua kuntalaisten kanssa sekä uudistaa viestintää. Olemme nyt päässeet työn alkuun ja ensimmäiseksi lisäämme viestintäkanavia.

Pukkilan kunnan Facebook-sivut ovat jälleen käytössäsi. Tykkäämällä ja seuraamalla sivua näet tuoreimmat uutiset ja tapahtumat.

Linkki Facebookiin!

Olemme avanneet myös Pukkilan kunnan oman blogin. Blogista voit lukea päättäjien ja virkamiesjohdon mietteitä liittyen kuntamme arvoihin. Ensimmäisen avauksen tekee kunnanjohtaja Juha Myyryläinen kirjoittamalla rohkeudesta ja haastamalla keskusteluun pormestarimallista, tutustu!

kuntablogi

 

Aktiivinen vuoropuhelu kuntalaisten kanssa vahvistaa yhteisöllisyyttä ja osallisuutta toimintaan.

Osallistava henkilöstöjohtaminen vahvistaa arvostavaa, vastuuttavaa, innostavaa ja luottavaa kulttuuria työn ja palvelujen kehittämiseksi.

Kumppanuuksia rakennetaan ja kehitetään palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien järjestämiseksi sekä yritystoiminnan käynnistämiseksi, laajentamiseksi ja monipuolistamiseksi.

Osallistumismahdollisuuksia uudistetaan ja kehitetään siirtymällä rohkeammin digitaalisuuteen ja uudistamalla viestintää monikanavaisemmaksi.

Näkyvä ja tunnettu Pukkila.